Nije dovoljno samo imati trendi komade: Koje greške pravite pri nošenju patika

Nije dovoljno samo imati trendi komade: Koje greške pravite pri nošenju patika

Autor: | 23/04/2016

0


Obratite pažnju na sledeće greške koje vas mogu koštati dobrog stila...

Biranje savršenog modela patika, od oblika do boje, kao i inkorporiranje ovog aksesoara u dobar outfit predstavlja pravi modni izazov.

Koliko god da izgledaju kao savršen i lak aksesoar za stilizovanje, patike često umeju da prave određene stilske probleme zbog čega se javlja nesigurnost i određena doza straha pri stilizaciji.

Predstavljamo vam najveće greške koje mnoge dame prave kada nose patike:


1. Kada se plašite se da vaše patike istaknete u prvi plan

Odmah da vam kažemo da je ovo velika greška koju bi trebalo da ispravite odmah. Određene patike su, što zbog oblika, boje ili detalja, napravljene sa namerom da budu efektne i upečatljive, tako da bi trebalo da ih ponesete sa ponosom!

2. Kada iste patike nosite za posao i vežbanje

Mi volimo mešanje različitih stilova, jer to uvek izgleda kul. Ipak, u ovoj verziji, patike za vežbanje nikako nisu dobar i reprezentativan komad koji biste mogli da nosite na posao.

3. Kada se brinete da izgledaju malo prljavo

Patike su napravljene da obezbede potrebnu udobnost i funkcionalnost, što znači da ih svakodnevno nosimo u svim prilikama, a posebno kada se spremamo za dane pune obaveza, ili ture koje treba da prepešačimo. Dakle, stvarno ne bi trebalo da brinete što one ponekad nisu blistave i sjajne.

4. Kada samo nosite bele patike

Dok će bele patike uvek biti u trendu, atraktivni modeli u jarkim bojama i sa zanimljivim printovima su odličan način da začinite vaše outfit, koji odmah dobijaju drugu dimenziju.

A photo posted by STYLE DU MONDE ❤ (@styledumonde) on Dec 28, 2015 at 3:19am PST

5. Kada osećate obavezu da treba da ispratite svaki aktuelni trend

Ako vam se sviđa poslednji IT model patika, slobodno se opredelite baš za njih! Ali, nikada se nemojte osećati loše kada propustite određeni trend.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/instagram/Rita Ora hellomagazin
Tagovi: moda

Najnovije vesti