Šta to modne blogerke nose ovih dana?

Šta to modne blogerke nose ovih dana?

Autor: | 07/08/2016

0

I ove nedelje donosimo vam fashion inspiraciju sa Instagrama.

Modne blogerke svakodnevno se trude da nam pomogu šta novo da odaberemo ili iskombinujemo za radne dane, koncerte, festivale, putovanja. Ovih dana one su više nosile farmerke različitih krojeva uz atraktivne modne detalje.

Evo njihovog izbora:

Odaberite slim tamno plave farmerke uz štraftasti asimetričan gornji deo i jednostavne sandale.

Savršen za veče ili dan ponesite apsolutni hit poznatih dama, treger pantalone i ešarpu vezanu u mašnu i oživite duh 70-ih.

Sportski i šik, obucite trendi tanak duks i pencil suknju uz čizmice (koje u poslednje vreme menjaju sandale) druge nijanse.

Фотографија корисника YOYO CAO (@yoyokulala) дана 2. Авг 2016. у 4:25 PDT

Za hladnije večeri leta odaberite klasične komade belu majicu i farmerke, a osvežite ih jaknicom neobičnog kroja i zanimljivom kapom.

Istaknite preplanuo ten belom kombinacijom, pocepanim farmerkama i neobičnom košuljom, a izgled zaokružite braon detaljima.

"Reciklirajte" svoju staru majicu ili još bolje uzmite od dečka ili brata i obucite je uz kratak teksas šorc. Obuća u boji majice odlična je kombinacija, a još ako na to dodate choker ogrlicu, izgledaćete kežual i seksi.

Ne morate da nosite Gucci (kao Helena na slici) da biste bili šik, ali neka vam ovaj brend bude trendi uzor. Stilizuj farmeke podvrnutih nogavica i bele patike uz letnji džemper upadljivog printa i nećete pogrešiti!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Marianna Hewitt
Tagovi: moda trend

Pročitajte još

Najnovije vesti