Uživajte u modelima Alberte Fereti: Romantika, nesputanost i boje dragulja

Uživajte u modelima Alberte Fereti: Romantika, nesputanost i boje dragulja

Autor: | 02/10/2016

0

Na nedavno završenoj Nedelji mode u Milanu imali smo prilike da vidimo kolekcije mnogih čuvenih brendova i modnih kuća, ali ova kolekcija koju vam danas predstavljamo nas je zaista oduševila.

Lepršavi i romantični modeli koje je pripremila Alberta Fereti za sezonu proleće/leto 2017. došli su u bogatim tonovima dragog kamenja, te su se karmincrvena i ljubičasta uklopile u nezamislivo nežnoj kombinaciji koja će vas oduševiti.

Nežni materijalii obogaćeni vezom u boji, sa floralnim motivom, nisu opteretili tanane tkanine, već su joj dale notu živosti koja jednostavno očarava.

U modernom retro gipsy stilu, haljine su prozračne, a struk je naglašen kaiševima. Bluzice otkrivaju ramena, dok rukavi sa karnerima, meko padaju naglašavajući ženstvenost.

Topovi izrađeni od meke kože, sa graviranim motivima, uz lepršave suknje u jarkim tonovima, deluju pomalo bezobrazno, ali istovremeno nežno i zavodljivo.

Kreatorka nije propustila i čiste nijanse, te je predstavila nekoliko komada i u crnoj i beloj boji.

Verujemo da ćete i sami pronaći model koji vas inspiriše, ponešto prepraviti i prekrojiti, dati se u krojačku pustolovinu u stilu Alberte Fereti i biti u trendu sledećeg proleća. Uživajte u galeriji...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty