Prebacite jaknu preko ramena

Prebacite jaknu preko ramena

Autor: | 03/10/2016

0

I svima pokažite šta znači živeti sa stilom! Kožna ili teksas jakna, sako ili kratak kaput – sve to može da se "nabaci" i na malo drugačiji način, kažu svetske trendseterke.

I zaista, ako je suditi prema fotografijama sa minulih nedelja mode, najbolji način da nosite jaknu jeste – da je ne nosite. Bar ne na uobičajen način. Zbunjeni ste? Vreme je da vam objasnimo.

Svi znamo da, iako ponekad minute, pa i sate, provodimo ispred ormana smišljajući šta da obučemo, naše kombinacije često ne otkrivaju koliko se trudimo oko slaganja garderobe. Prvo smo košulje nespretno uvlačili u pantalone, onda su usledile neuredne punđe, a novi način za pokazivanje opuštenog stava jeste jakna prebačena preko ramena.

Dakle, ogrnite samo jedno rame, onako mangupski i nonšalantno u stilu Toma Kruza iz Top gana, i svi će okrenuti za vama. Ovaj trend se još pre nekoliko sezona ušunjao među hitove sezone, a da nismo ni primetili.

Među prvima je počela Mira Duma, modni eskpert i blogerka čijem se ukusu veruje. Bilo je dovoljno da je snime na ulici dok je dolazila na reviju, pa da jakna ili sako preko jednog ramena postanu obaveza.

Na ovaj način ćete, između ostalog, naglasiti siluetu, majicu koju nosite ispod, nakit koji vam krasi vrat ili haljinu neobičnog kroja. Samo nemojte da zaboravite kako ste se obukli u slučaju da poželite, na primer, da nekom mahnete, jer ćete bez svoje jakne ostati dok kažete šik!

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/gettyimages/cover images
Tagovi: fashion moda