Ko je ovo očekivao: Da li se radujete povratku ovog trenda?

Ko je ovo očekivao: Da li se radujete povratku ovog trenda?

Autor: | 05/10/2016

0

Da li ćemo ovu modnu godinu ipak pamtiti po povratku ovog trenda?

Žene koje diktiraju trend i koje su poznate po tome kako se oblače (modne urednice, kreatorke) na međunarodnim Nedeljama mode "iskoračile" su noseći pantalone sa elastičnim trakama oko stopala koje "drže" nogavice da se ne pomeraju. Da li ih se sećate?

Drugim rečima "relikvija" 80-ih godina, pantalone sa trakam se vraćaju na velika vrata, a samo je pitanje vremena kada će početi da ih nose i vodeće poznate fashion ljubimice! Još jedan povratak u prošlost donosi nam ovaj model koji je prvobitno osmišljen za fitnes, a koji su mnogi obožavali, ali i "mrzeli".

Za one koji se ne sećaju ili su bili mnogo mali kada je ovaj trend vladao, ali i one koji su ih nosili i raduju im se, najbolje bi bilo da ovaj model sparujete sa najmodernijim hit komadima kako ne biste pogrešili (a lako je), nosite ih uz bluzu sa miš rukavima, transparentne majice, teksas oversized jakne... Za razliku od ranijih modela, koji je više podsećao na helanke, sada su ove pantalone spuštene na kukovima, dubokog struka, prilagođene trendi kroju, ali mogu se nositi i zakačene preko obuće (poželjno preko cipela na štiklu).

Da li spadate u one koji se raduju ili oni koje su šokirani povratkom ovog modela?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. facebook/BALENCIAGA
Tagovi: