A u prvom redu Nedelje mode u Parizu, farmerke!

A u prvom redu Nedelje mode u Parizu, farmerke!

Autor: | 07/10/2016

0

Kao da nisu dovoljno popularan model koji nema ko ne poseduje u svojoj "modnoj kolekciji" i koji može da se nosi uz apsolutno sve (čak i u glamuroznim izdanjima, što nam je demostrirala Karli Klos, pogledajte OVDE) farmerke su prošle nedelje u "Gradu ljubavi" dostigle svoj vrhunac.

Džins smo ove godine videli kako na modnim pistama, tako i među selebriti ljubiteljkama poznatih brendova, koje je baš ovaj komad inspirisao za kombinaciju u kojoj će se pojaviti da isprate novine luksuznih modnih kuća.

Dženeifer Lorens došla je na Dior reviju u tamnijem modelu boyfriend jeans koji je podvrnut do sredine listova. Sličan komad, samo svetliji, ponela je i Dajen Kruger, a kombinovala ga je uz čipkastu bluzu i glamuroznu braon bundicu sa vezenim cvetovima i izgledala je odlično.

Ove sezone popularni su nešto širi modeli koji prate nogu i blago se šire pri dnu ili su podvrnute iznad zgloba. Ovi "skraćeni" i spušteni modeli odlično stoje višim damama, dok nešto niže devojke treba oprezno da nose ovakve krojeve da im ne skrate figuru (uz štikle, monohrona izdanja ili uz džins dubokog struka).

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram/Chiara Ferragni/karliekloss
Tagovi: fashion moda