Stil dame, kraljice i devojčice - neponovljiva Šeron Stoun

Stil dame, kraljice i devojčice - neponovljiva Šeron Stoun

Autor: | 09/10/2016

0

Holivudska zvezda koja ne gubi sjaj, ali ni seksepil, Šeron Stoun, ima svoj osoben stil koji je čini drugačijom, ma šta obukla.

Bez obzira da li je u nekom momentu trendi nositi haljine određenog kroja i obavezne cipele s platformom, Šeron će, ako joj se to ni malo ne dopada, zaobići sva pravila džet-seta i obući kreaciju koja njenoj ličnosti odgovara u datom trenutku.

Ona zaista bira izuzetne komade odeće koji su dela najpoznatijih modnih brendova i kreatora, ali, na njoj ne blješte imena, brendovi i etikete, ona blista u svemu u čemu se pojavi.

Njena ženstvenost je uvek naglašena, bilo da je u glamuroznoj haljini ili pak odelu. Nakit je obavezan, nenametljiv i uvek prati ono što je obukla - od biserne ogrlice, pa do niiske šarenih perli.

Ni jednog momenta, iako vrlo provokativna, ne prelazi granicu dobrog ukusa i ne skreće u vulgarnost.

Smelo se poigrava sa izborom materijala, te će nonšalantno kombinovati prozračnu čipku i teški tvid, a na njoj će to izgledati sjajno.

Iako izgleda nonšalantno i sasvim prirodno, Šeron očito poklanja dosta pažnje svom izgledu i pojavi, te s pravom možemo reći da uspeva da, kada poželi, bude dama, kraljica i devojčica, jer, sve to je ona, neponovljiva i jedinstvena Šeron Stoun.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: šeron stoun