Kaja i Presli – slike i prilike slavne mame

Kaja i Presli – slike i prilike slavne mame

Autor: | 16/07/2015

0


Pre nekoliko godina Sindi Kraford je uveravala svet da će svojoj kćerki stati na put ako samo pomisli da jednog dana nastavi njenim stopama.

Međutim, najpopularnija manekenka koja je ikad prošetala modnim pistama kapitulirala je pred željama i upornošću Kaje Gerber, njene četrnaestogodišnje slike i prilike, koja je i izgledom i talentom potvrdila da jabuka ne pada daleko od stabla.

Kaja i Presli na dobrom su putu da dostignu popularnost svoje mame Sindi Kraford

Prelepa tinejdžerka je i zvanično postala mamina naslednica kada je nedavno potpisala ugovor sa agencijom IMG.

Njen prvi veliki posao bio je editorijal za italijansko izdanje Voga. Ovih dana imamo priliku da je gledamo i u editorijalu magazina CR Fashion Book, a pred objektivom slavnog fotografa Brusa Vebera pozirala je u Majamiju zajedno sa dve godine starijim bratom Preslijem.

I on je, kažu upućeni, budući srcelomac, jer je pokupio sve najbolje karakteristike od zanosne mame, ali i od oca, Renda Gerbera.

U intervjuu je Kaja otkrila da uvažava savete čuvene manekenke, koja je poznata kao prilično strog roditelj. Decu je uvek držala na oku i davala sve od sebe kako bi ih zaštitila od medija. No, Kaja i Gerber u sebi nose previše kvalitetnih gena i na dobrom su putu da dostignu popularnost svoje čuvene mame, ali i da u senku bace ostalu decu poznatih roditelja.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić CR Fashion Book, Splash News
Tagovi: Deca