Viktorija Bekam otkrila veliku misteriju: Moda mi je ukrala osmeh

Viktorija Bekam otkrila veliku misteriju: Moda mi je ukrala osmeh

Autor: | 24/07/2015

0


Viktorija Bekam redovno je prva na listama najbolje obučenih dama planete, dizajnira, piše knjige, i uz sve to majka je četvoro dece. Njen stil pokušavaju da kopiraju mnoge žene, čak i neke holivudske zvezde kojima to nikako ne stoji.

Nekadašnja “posh spice” danas je ozbiljan rival slavnim kreatorima, a njen brend odavno je osvojio svet. Konačno, Viktorija je demistifikovala veliku misteriju – zašto tako retko pokazuje osmeh:

- Kad pogledam svoje slike u prestižnim magazinima uvek se zapitam zašto se bar jednom nisam nasmejala. Ja sam vesela osoba, deca i prijatelji me gledaju nasmejanu i raspoloženu, ali čim ugledam objektiv fotoaparata – sledim se. Strah od kamere mi ne dozvoljava ležernije ponašanje. A to nema veze sa nadmenošću i mišljenju nekih da namerno zadržavam hladan izraz lica kako bih naglasila aristokratsko poreklo. To je, jednostavno, postalo deo mog imidža, odnosno lika osobe koju sam stvorila da mi posluži kao odbrambeni štit, koji se podiže dok radim. Moda mi je ukrala osmeh.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty/Splash

Pročitajte još