Andreja Pejić: Mogu da uradim sve što i ostali ženski modeli

Andreja Pejić: Mogu da uradim sve što i ostali ženski modeli

Autor: | 12/08/2015

0

Lice Andreje Pejić od danas krasi sve izloge lanca parfimerija “Sefora” u Severnoj Americi. Najpoznatija transrodna manekenka postala je zaštitni znak kozmetičkog brenda “Make Up For Ever”, a kako je otkrila u razgovoru za jedan magazin, jedva čeka da stane ispred neke od čak 888 “Seforinih” prodavnica i napravi prvi selfi.

- Ugovori sa kozmetičkim kućama važe za Oskare modnog sveta. Želim svima da pokažem kako mogu da uradim sve što mogu da postignu pravi ženski modeli – rekla je Andreja, presrećna zbog nove kampanje koja slavi “supermodela i transrodnu ženu”.

Ona je verovatno jedina trans osoba koja je uspela da postane zaštitno lice neke velike kozmetičke kuće. Zbog specifičnog androgenog izgleda, Andrej Pejić je vrlo brzo postao tražen u svetu visoke mode i oko njega su se otimali najeminentniji kreatori.

Iako mnogi smatraju da je operacija promene pola upropastila posebnost kojom je prilično šokirala konzervativnu javnost kada se pojavila na pisti, Andreja i dalje dobija sjajne ponude.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Make Up For Ever

Pročitajte još