Điđi Hadid: Nova ambasadorka brenda "Tommy Hilfiger"

Điđi Hadid: Nova ambasadorka brenda "Tommy Hilfiger"

17/12/2015

0

Kao deo nove vizije razvoja “Tommi Hilfiger” ženske kolekcije, supermodel i zvezda socijalnih mreža Gigi Hadid, pokreće svoju prvu kapsula kolekciju koja uključuje odeću, obuću, aksesoar i mirisnu notu u saradnji sa poznatim dizajnerom.

Tomi Hilfiger najavljuje da će se međunarodno priznati supermodel pojaviti kao brend ambasador ženske kolekcije na početku jeseni 2016. godine.

Ekskluzivni ugovor predviđa udruživanje Hadidove sa Tomijem Hilfigerom u lansiranju njene prve kapsula kolekcije, kreirane u saradnji sa legendarnim američkim dizajnerom. Start promocije zakazan je za jesen 2016, a kapsula će imati žensku liniju, obuću i aksesoar, uključujući satove i naočare za sunce, ali i novu mirisnu notu, koji slave Hadidinu jedinstvenu viziju modernog stila u fuziji sa Hilfiger prepoznatljivim nasleđem “Classic American cool”.

Poznajem Điđi i njenu porodicu godinama, i neverovatno je bilo gledati je kako izrasta u jednu od svetski najpoznatijih i najuticajnijih supermodela - izjavio je Tomi Hilfiger.

- Điđi se pojavljivala na našim modnim revijama i sada smo veoma uzbuđeni što nastavljamo saradnju sa njom kao novim zaštitnim licem za "Tommy Hilfiger" žensku kolekciju i parfem. Ona je prava definicija današnje "Tommy devojke" – njen magnetski privlačan personality zrači svetlošću i optimizmom, a njen stil je pun samopouzdanja, besprekoran i cool! - istakli su čelnici poznatog modnog brenda.

Poznatija kao “social supermodel”, Hadidova, je zaslužna za preoblikovanje modelinga u 21. veku, i prekrajanjem uloge supermodela u milenijumskoj kulturi. Kroz neverovatan domet svojih kanala društvenih medija, ona se povezuje sa fanovima širom sveta - više od 9,8 miliona samo na Instagramu - ponudivši im jedinstven iza scene uvid u njen životni stil, ustoličivši se kao ikona sila. Pojavljivala se na naslovnim stranicama prestižnih magazina i u muzičkim spotovima i televizijskim programima širom sveta.

Nikad nisam ni pomišljala da će mi se obratiti neko sa ponudom da dizajniram kapsula kolekciju, tako da to što mi je Tommy Hilfiger ponudio saradnju još uvek izgleda kao san. Njegova kompanija je jedna od onih koje najviše volim i čiji sam fan celog života! Tomi je vrlo jednostavna osoba sa kojom je zabavno sarađivati! Divila sam se njegovom brendu, kampanjama i stilu dizajniranja. Mislim da naša kolekcija slavi iconu Tomijevog životnog stila i miksuje od svega po malo - hippie-chic, sporty - streetwear! - izjavila je Điđi.

Kampanja za kolekciju i mirisnu notu će početkom 2016. godine biti fotografisana u Njujorku. Biće plasirana zajedno sa globalnom sezonskom kampanjom brenda za mušku kolekciju sa Rafaelom Nadalom u glavnoj ulozi.

A photo posted by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on Dec 16, 2015 at 10:06pm PST

Komentari (0)

Loading
, Foto:Tommy Hilfiger / Instagram /Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti