Jelena Trivan: Jednostavnost i odmerenost

Jelena Trivan: Jednostavnost i odmerenost

Autor: | 10/03/2012

0

Profesorka književnosti i potpredsednica i portparol Demokratske stranke Jelena Trivan uspešna je mlada žena koja predano, s mnogo entuzijazma obavlja svoj posao, u čemu joj je velika podrška porodica. Ona je primer kako je u Srbiji moguće istovremeno biti lepa, pametna i uspešna žena i uskladiti majčinstvo, porodične obaveze i posao. Iza čvrste i nepokolebljive osobe, kakva je u javnim nastupima, krije se nežna i izuzetno osetljiva ličnost. Ne krije svoju preosetljivost i ističe koliko joj  znači osećaj da je voljena i zaštićena. Srećnom je čine sitnice, a njena najveća radost je troipogodišnja kćerka Bjanka.

U razgovoru za magazin "Hello!" šarmantna Jelena kaže da priprema doktorski rad na Filološkom fakultetu u Beogradu, uživa u životu i svaki slobodan trenutak posvećuje porodici i prijateljima. Kćerka joj je centar sveta, uči je da bude svoja, a želja joj je da njena mezimica bude ponosna na nju, kao što je i ona na svoje roditelje. Jelena odaje utisak samouverene osobe koja zna šta hoće. Uvek je odevena sa stilom, ne robuje modnim trendovima i brendovima, ima izgrađen stil koji je sveden i sofisticiran.

Koliko pažnje poklanjate modnim trendovima?
- Ja sam prava žena i volim i trudim se da izgledam lepo. Za mene odeća ima jasnu funkciju i ne pridajem joj veći značaj nego što bi trebalo da ima. Ne mislim da je moda pitanje statusa i prestiža, a naročitone nešto što može da me učini sigurnijom ili srećnijom.
Kakav je vaš stil odevanja i koliko posao utiče na izbor garderobe?
- Jednostavan i odmeren. Ne volim preterivanja ni u čemu, pa ni u modi. Verujem da je malo uvek više i da ujednostavnosti leži dobar stil. Dovoljna mi je niska bisera da se osećam kao dama. Zrelost utiče na mene, pa i na moj stil, s godinama sve više volim sveden, sofisticiran stil.

Koliko vam vremena treba da se spremite za posao i na koje detalje obraćate pažnju?

- Majka sam malog deteta koje ujutru spremam za vrtić, a ja se oblačim usput, te za detalje nemam vremena. Ujutru se uvek odlučujem za oprobane kombinacije. Farmerke i sako su uvek dobar izbor.
Čije mišljenje vam je najvažnije prilikom odabira garderobe?
- Važno mi je da sam ja zadovoljna. Svoja sam, vrlo malo podložna bilo kakvim uticajima, tako da dobro znam šta hoću i šta mi dolikuje. Ne želim da izgledam kao da sam iskopirala sliku iz časopisa ili kupila sve sa lutke iz izloga. Užasavam  se kada ljudi izgledaju kao pokretna reklama, sa kojih "vrište" etikete i brendovi. Želim da izgledam kao žena koja ima svoj stav i stil.

Intervju: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena trivan

Pročitajte još