Jelena Tomašević - Bosiljčić: Ljubav kao najveća inspiracija

Jelena Tomašević - Bosiljčić: Ljubav kao najveća inspiracija

Autor: | 11/08/2012

0

Pop pevačica Jelena Tomašević - Bosiljčić jedna je od omiljenih ličnosti domaćeg šou-biznisa. Raskošnim talentom pre više od deceniju i po „ubedila“ je žiri tadašnje popularne emisije „3K dur“ da je proglase najboljom u tom takmičenju, što joj je otvorilo mnoga vrata. Saradnja sa Kornelijem Kovačem i učešće na brojnim festivalima donelo joj je mnogo lepog, a njena karijera doživela je vrhunac kada je postala muza Željka Joksimovića. Zahvaljujući prelepim melodijama koje je napisao poznati kantautor i njenim odličnim vokalnim sposobnostima, Jelena je brzo stekla simpatije publike i veliki broj obožavalaca.
Dvadesetosmogodišnja Kragujevčanka, koja je zbog muzike na trećoj godini studija zapostavila studije na Filološkom fakultetu, srećna je i ostvarena žena. Osim uspeha na estradnom polju za njeno zadovoljstvo zaslužna je i emotivna stabilnost. Veliku ljubav sa jednim od omiljenih domaćih glumaca Ivanom Bosiljčićem pre tri godine krunisala je brakom, a njihova sreća je upotpunjena u februaru kada im se rodila kćerka Nina.

Otkako se pojavila na sceni, pevačica nežnih crta lica i besprekornog tena prepoznatljiva je po eleganciji. Nikada nije isticala ženske atribute, već je kod nje uvek bila uočljiva odmerenost. Duge haljine postale su njen zaštitni znak, ali je singlom „Kiša“ pre dve godine publici pokazala da može da bude i moderna devojka kojoj slojevita garderoba i ležeran stil odlično stoje. Novom pesmom, na kojoj trenutno radi, publici će se predstaviti u nešto drugačijem svetlu. Još ne želi da otkriva promene koje će napraviti jer hoće da nešto ostavi kao iznenađenje.
- Velika je razlika između garderobe koju nosim privatno i one na sceni i zbog toga mi je teško da odredim jasnu definiciju svog stila oblačenja. Najpribližnije što bih mogla da kažem je da sam na bini i pred televizijskim kamerama obučena promišljeno i efektno, dok sam kod kuće, kada idem u šetnju ili na plaži u letnjim mesecima u ležernoj garderobi - kaže Jelena na početku razgovora za magazin „Hello!“.

Da li se vaš stil promenio otkako ste postali majka?

- Čini mi se da sam sa majčinstvom postala hrabrija u isprobavanju novih ideja za koje ranije nisam bila spremna.
U čemu se osećate najprijatnije?
- Najbolje se osećam u haljini u kojoj mogu da sednem kada se umorim, sa dekolteom koji ne moram svakog časa da zatvaram i u cipelama u kojima mogu opušteno da igram. To ne znači da mi na visokim potpeticma i u uskoj suknji nije prijatno.
Koji materijali i boje su najviše zastupljeni u vašem garderoberu?
- Nedavno, dok sam sređivala svoj garderober primetila sam da sam većinu odevnih komada birala prema svom doživljaju godišnjih doba. Zimu doživljavam u beloj i ljubičastoj boji, proleće i leto u jarkim i kontrastnim bojama, a jesen posmatram, verovatno kao većina, u bojama peska i magle.

Postoje li modna pravila kojih se uvek pridržavate?
- Postoje tri pravila od kojih nikada ne odstupam. Kada je o poslu reč, prvo pravilo je da se uvek konsultujem sa stručnim ljudima, čiji je posao da se bave odevanjem i stilom uopšte. Drugo pravilo je da uvek moram da budem otvorena za sugestije i promene i treće da imam meru. Treće pravilo mi je bitno za sve što radim u životu, a ne samo u modi.
Da li ponekad zatražite uslugu krojačice?
- Često mi se dešava da nešto sašijem, ali ne osmišljavam ja modele, već mi ideju daju mladi domaći kreatori. Kada se to iskombinuje sa detaljima modnih velikana, greška ne postoji.
Dokle ste spremni da eksperimentišete u modi?
- Sa novim singlom poigraću se i sa muzikom i sa stajlingom.

Intervju: Sandra A. Rilak

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti