Alison le Borž, unuka slavnog Alena Delona, predstavlja savršene kreacije Đanbatiste Valija

Alison le Borž, unuka slavnog Alena Delona, predstavlja savršene kreacije Đanbatiste Valija

04/03/2011

0

Prezime Borž malo govori o porodičnom poreklu Alison, ali zato njena pojava definitivno upućuje na njega. Nasledila je zapanjujuće dobar izgled od dede, francuske filmske legende Alena Delona, i svog oca Entonija. Dvadesettrogodišnja Alison uspešan je model i zaštitno lice za „Intimisimi“ kolekciju „Veš koji oblikuje“. Međutim, njene ambicije ne završavaju se u svetu mode, već ambiciozno korača napred, nadajući se da će postati velika glumica. Inače, svoj prvi film „Plavo ostrvo“ snimila je još kao četrnaestogodišnja devojčica. Đanbatista Vali, jedan od omiljenih dizajnera Alison le Borž, je i njen prijatelj, čije modele rado nosi, naročito u svečanim prilikama i na proslavama. Prelepa Alison ekipu magazina „Hello!“ dočekala je u Đanbatistinom modnom studiju u Parizu.

Potičete iz vrlo talentovane porodice, da li je to uticalo na vaš izbor karijere?
- Rekla bih da se sve desilo više slučajno nego planirano. A talenat nije uvek nasledan.

Koji savet vam je dao deda?
- Živi svoj život. Ne daj nikome da te napada i budi samo svoja.

Recite nam tajnu vašeg dobrog izgleda.
- Umivam se ujutru i uveče i zdravo se hranim. I kao što Arleti, francuski model, pevačica i glumica, kaže kada je pitaju za tajnu njene lepote - dobra svest.

Đanbatista, možemo li reći da je Alison jedna od vaših muza?

- Da, baš tako, ona je sastavni deo vizije „Đanbatista Vali žene“.

Ko je vaš uzor u svetu mode?
- Moji uzori su ujedno i moje opsesije: Kristobal Balensijaga zbog  pedantnosti i Iv Sen Loran zbog njegove mašte i kvaliteta života.

Šta je ostavilo najsnažniji utisak na vas dok ste bili na čelu „Ungara“?
- Ono čega se najčešće sećam iz tog perioda su stručnost, rituali i kultura u radionicama. I mogućnost da radim zajedno sa krojačima koji su poznavali velike kreatore, kao što je Kristobal Balensijaga.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: alen delon

Najnovije vesti