Modna rapsodija u Njujorku: Indija Mur u šokantnoj haljini na glamuroznom partiju "Time 100 Gala"

Modna rapsodija u Njujorku: Indija Mur u šokantnoj haljini na glamuroznom partiju "Time 100 Gala"

Autor: | 24/04/2019

0

Američki časopis Time u utorak je u Jazz At Lincoln Centru u Njujorku organizovao svečanu večeru na kojoj je odao počast najuticajnijim ljudima u svetu.

Na crvenom tepihu "2019 TIME 100 Gale" pojavile su se najveće svetske zvijezde, a jedna od najmlađih i po mnogima jedna od najbolje odevenih definitivno je bila pevačica Tejlor Svift (29). Pop princeza blistala je u bajkovitoj haljini pastelnih boja modnog brenda J Mendel u kojoj je izgledala poput princeze.

A dozu seksepila pokazala je Emilija Klark (32), junakinja megapopularne TV serije "Igra prijestola" - obukla je jarkocrvenu Dolce & Gabbana haljinu s korsetom, u kojoj nikako nije mogla da prođe neprimećeno.

Nekadašnji supermodel Naomi Kembel (48) pokazala je novu, kraću frizuru, ali osoba o kojoj se u utorak naveče najviše šaputalo bila je Indja Mur (24). Naime, manekenka i glumica na "TIME 100 Gali" pojavila se u poluprovidnoj zlatnoj haljini, ispod koje su joj se videle grudi.

Indja, koja glumi u TV seriji "Pose", našla se na ovogodišnjem popisu najuticajnijih ljudi zbog sopstvene borbe protiv transfobije s kojom se ona, kao transrodna osoba, susretala ceo svoj život.

Upravo zbog predrasuda i osuđivanja koje je doživela od svojih roditelja, Mur je sa samo 14 godina otišla od kuće - neko vreme živela je u udomiteljskoj porodici, a onda su je otkrili modni agenti, što je rezultiralo saradnjom s Diorom i Guccijem.

Ko je još bio na ovoj gala večeri, pogledajte u galeriji.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty