Pariz u znaku srpske mode: Mladen Baron predstavio kolekciju inspirisanu jorgovanima! (foto)

Pariz u znaku srpske mode: Mladen Baron predstavio kolekciju inspirisanu jorgovanima! (foto)

Autor: | 15/07/2019

0

Već tradicionalno svake godine Pariz zablista u boji jorgovana na manifestaciji "Dan srpske mode", koja glamurom, modelima i lepotom može da parira najvećim modnim dešavanjima u ovom gradu.

Manifestacija je inspirisana projektom "Srbija, zemlja jorgovana" koji je osmislila Vesna de Vinča, a ovo je treća godina kako se održava. Ovacije za domaće dizajnere su dokaz da lepota može da bude naš najbolji ambasador, a brojni predstavnici medija, diplomatska i kulturna elita Pariza svojim prisustvom i neskrivenim oduševljenjem prikazanim, uveličali su ovu glamuroznu manifestaciju u svetskoj prestonici mode.

 

Istaknuti kreator Mladen Milivojević Baron predstavio je svoju kolekciju u nežnoj boji jorgovana, a koja je izrađena od raskošnih materijala i na izuzetno ženstven način koketira s modom današnjice i notom glamura iz zlatnih dekada prošlog veka.

Prisutnima se najpre obratila Ambasadorka Republike Srbije u Francuskoj, Njena Ekselencija Nataša Marić koja je poželela dobrodošlicu uvaženim zvanicama među kojima su bili brojni ambasadori, sestra Dodija Al Fajeda, Džumana Jasin, slavni slikar Cile Marinković sa suprugom, voditeljka Ena Popov, internet zvezda i najuticajniji influenser u Francuskoj sa blizu 10 miliona pratilaca Dejvid Mičigen, britanska glumica Daua Ma i mnogi drugi uticajni influenseri i predstavnici pariske elite.

 

Svoje modele predstavila je i kreatorka Marija Šabić. Za režiju celokupnog događaja bila je zadužena Slađana Tesla, nekadašnja zvezda modnih pista, a sada neko ko svoje znanje prenosi na jedan drugačiji i sofisticiraniji način.

hellomagazin.rs Paul Tomasini Studio Fashion