Rouzi Hanington Vajtli diktira modne trendove: Minimalizam je atraktivniji od svega

Rouzi Hanington Vajtli diktira modne trendove: Minimalizam je atraktivniji od svega

Autor: | 26/06/2020

0

Rouzi Hantington Vajtli jedna je od najatraktivnijih žena na svetu. Ono što je za nju posebno karakteristično je da uživa u svom prirodnom izgledu, a da njena lepota zrači upravo iz zadovoljstva sobom.

Rouzi je već neko vreme zagovornica minimalizma, kako u životnom stilu, tako i u „beauty“ i „fashion“ izborima.

Hantington Vajtli - Nude boje i jednostavni komadi

Ovog leta ona je prava trendseterka, koja je odlučila da mnogobrojnim ženama koje je prate na „Instagramu“ otkrije da je lepota u jednostavnosti.

Pročitajte: Rouzi Hantington Vajtli je srećna žena - Želim još dece, Džejson je divan otac i partner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on Apr 29, 2020 at 5:56pm PDT

Kada je o modnim izborima reč, Rouzi ove sezone bira isključivo „nude“ tonove, koji posebno ističu lepotu ženskih oblina i preplanule letnje puti.

Atraktivna plavuša pored nežnog kolorita bira i potpuno jednostavne odevne komade. Lepa manekenka odavno je naučila lekciju da atraktivni komadi odeće ne ističu lepotu, već privlače pažnju za sebe.

Ovog leta minimalizam je vodeći modni trend, koji je izgleda započela upravo zanosna plavuša kada se u kreiranju svojih „lookova“ odlučila da izostavi mnoštvo asesoara, promeni valer boja i nastavi da nosi samo „no make up“ šminku.

Već vam je jasno da minimalizam podrazumeva jednostavne krojeve i nežne boje. Što se tiče siluete, Rouzi bira komade koji će istaći figuru i pokazati njenu ženstvenost. Minimalizam je vratio lan u modu. A kada je reč o detaljima, kombinacije možete podići papučama na štiklu ili decentnim zlatnim nakitom, a sve u funkciji dodatnog isticanja lepote preplanulog tena.

Pročitajte: Rouzi Hantington Vajtli i Džejson Stetam - Kad sin “sabotira” fotografisanje (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on May 8, 2020 at 8:21am PDT

Rouzi Hantington Vajtli je zagovornica prirodnog make up look-a

Kada je lepota u pitanju Rouzi Hantington Vajtli kreirala je sopstvenu „beauty“ liniju, inspirisanu filozofijom koju je još kao mala naučila od majke. Šminka postoji da istakne prirodnu lepotu, a ne da sakrije naše nedostatke.

– Oduvek sam volela šminkanje i negu kože. Opsednuta sam proizvodima za negu lepote i, pošto sam 13 godina gotovo stalno na stolici gde me šminkaju i friziraju, pokupila sam dosta informacija i saveta. Zaključila sam šta je najbolje za mene, ali i za druge, različite tipove kože ‒ rekla je Rouzi u jednom intervjuu i istakla da joj je polazište za kreiranje „make up“ linije bio njen neseser.

Pročitajte: Sako umesto haljine - Rouzi Hantington Vajtli zasenila originalnošću (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on Mar 10, 2020 at 12:51pm PDT

Tada je otkrila da nikada nije pratila trendove, već da izbore pravi u skladu sa onim što čini da se ona najbolje oseća.

– Ne baš. Ne pratim trendove, samo želim da se dobro osećam, da budem prirodna. Majka me je učila kako da nanosim šminku kada sam bila mlađa. Rekla je: „Sada me slušaj, šminka je tu da nešto istakne, a ne da skriva.“ Ta filozofija mi se urezala u pamćenje i ona stoji iza ove palete proizvoda.

Ovo leto je kao stvoreno da se odlučite za jednostavnost i u njoj naučite da istaknete svoju lepotu, prema savetima Rouzi Hantington Vajtli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images, Instagram

Najnovije vesti