Kad Parizom koračaju Helen Miren i Džejn Fonda, to je šou za pamćenje (video)

Kad Parizom koračaju Helen Miren i Džejn Fonda, to je šou za pamćenje (video)

Autor: | 02/10/2017

0

Svetski poznati brend koji drži primat u svetu L'Oreal održao je svoju prvu modnu reviju na Pariškoj nedelji mode upriličenu na bulevaru Jelisejskih polja. Ali, modnom pistom nisu dominirale manekenke već dve glumačke legende, Džejn Fonda i Helen Miren i pokazale kako se pravi šou za pamćenje.

Džejn Fonda je pistom prošetala u uskoj haljini životinjskog printa i crnim gležnjačama na visoku potpeticu i pritom se odlično zabavljala. Glumica koja svojih 79 godina života zaista ne može bolje da nosi, pozdravljala je poznanike u publici, hodala toliko samouvereno poput pravog modela, a u jednom trenutku zastala je kako bi poljubila Naomi Kembel koja ju je aplauzom bodrila iz publike.

Helen Miren je za svoj catwalk nosila pantalone šireg kroja, jednostavni plavi kaput i klasične crne cipele na vezivanje. Za svoj modni nastup 72-godišnja oskarovka imala je i rekvizit, crni štap s kojim je vešto manevrisala hodajući pistom.

 

L'Orealova modna revija prikazala je više od 70 različitih beauty look-ova, dok su odeću za modele osigurali brendovi poput Balmaina, Giambattiste Vallija i Isabel Marant. Reviju koja slavi svačiju lepotu nosile su žene svih starosnih doba, ali one iz grupe 70+ definitivno su bile glavne zvezde, prenosi Zadovoljna.hr.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti