Spektakularna revija Igora Todorovića: Beograd u duhu Pariza

Spektakularna revija Igora Todorovića: Beograd u duhu Pariza

Autor: | 19/10/2017

0

Proslavljeni dizajner Igor Todorovic sinoć je u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt predstavio svoju novu kolekciju koja nosi naziv "Avenija Foš", inspirisanu Francuskom kao stalnim modnim nadahnućem, koju njegov atelje neguje kroz dosadašnje revije.

Brojne poznate zvanice među kojima pripadnici političkog, diplomatskog i estradnog miljea došli su da isprate nove modele koji svoju estetiku, kao osnovnu inspirativnu crtu imaju u liku Dalide, čuvene francuske šansonjerke.

Kolekcija Avenija Foš je modno putovanje u 80- te i 90- te godine prošlog veka. Materijali, akseosari i svetlucavost kolekcije omaž su jednom vremenu koje je prošlo ali i zajedničkoj želji svih nas da svakoj dami na ovaj način uputimo poziv da poput najveće dive zaigra na svojoj životnoj pozornici ulogu u kojoj će se osećati ženstveno , zavodljivo i lepo. Jer život je jedan i valja ga živeti punim plućima u stilu koji nam javiše prija – rekao je ponosni kreator, koji je za svoje nove modele izabrao tkanine kao što su vuneni I svileni brokat, krep, svilu, ali i krzno, čipku i šljokice.

 

Hellomagazin.rs Promo