Rijana se oprobala i kao modna kreatorka

Rijana se oprobala i kao modna kreatorka

Autor: | 16/02/2016

0


Rijana se oprobala i u ulozi modne kreatorke i na reviji u Njujorku, tokom Nedelje mode, predstavila svoju kolekciju "Fenti Puma" inspirisanu Japanom.

U pitanju su street style kreacije, u gotovo isključivo crno-belim tonovima.

U intervjuu uoči revije, koja je održana u mračnoj atmosferi nalik na onu koja vlada u gustim šumama, na sceni okruženoj dimom i ogledalima, pevačica sa Barbadosa rekla je da "uživa u kreiranju i izražavanju luckastih ideja koje joj padnu na pamet".

- To je najbolje u svemu - imati mogućnost da se izrazite - rekla je i dodala da je moda za nju nešto što se prirodno ispoljava.

Ona kaže da uživa u otkrivanju različitih stilova, materijala i krojeva što, objašnjava, "nije lako, ali nije ni mnogo naporno".

Rijana je godinama često posećivala Nedelje mode na revijama kreatora kao što je Aleksander Vang, i sada kaže da ju je inspirisalo mnogo velikih svetskih dizajnera, mada nijednog ne želi da imenuje "jer ne želi nikoga da imitira".

Njenoj reviji prisustvovala je mnogobrojna publika u kojoj su bili i američki glumac i domaćin predstojeće dodele Oskara Kris Rok, supermodel Naomi Kempbel, pevači Ni-Jo i Pit Venc, kreator Džeremi Skot i urednica "Voga" Ana Vintur.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: rijana

Pročitajte još

Najnovije vesti