Ekskluzivni intervju Roksande Ilinčić za "Hello! Fashion"

Ekskluzivni intervju Roksande Ilinčić za "Hello! Fashion"

Autor: | 20/07/2016

0

Cela modna scena Balkana nestrpljivo je čekala događaj godine i jedinstvenu damu koja je osvojila i svet i mnoge uticajne žene današnjice, trajno ih zarobivši svojim talentom i neodoljivom autentičnošću. A to nije bilo slučajno.

U epohi kada je ženstvenost dobila neko drugačije, možda i pogrešno značenje, Roksanda Ilinčić hrabro insistira na sofisticiranom i prefinjenom glamuru, uz osvežavajuću originalnost, maštoviti dizajn i neobične kombinacije boja, zahvaljujući kojima je svojevremeno i zapala za oko strogim modnim analitičarima, ali i holivudskim divama, muzičkim zvezdama i princezama.

Da, danas je dovoljno izgovoriti samo njeno ime – Roksanda.
Tokom boravka u rodnom gradu, kojem je posle trinaest godina priredila nezaboravnu reviju, jedna od najuspešnijih Srpkinja na svetu dala je ekskluzivni intervju magazinu “Hello! Fashion”, koji možete pročitati u letnjem dvobroju.

- Bila sam zaista uzbuđena, srećna što sam se vratila i što sam imala privilegiju da svoj uspeh podelim sa ljudima koje najviše volim i do kojih mi je najviše stalo, sa porodicom i prijateljima, ali i sa svima koji žive u mom Beogradu – rekla je proslavljena kreatorka za “Hello! Fashion”, koji je na kioscima od 15. jula.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/getty