Dajen Kruger nije kao druge zvezde: Glumica otkriva zašto nema stilistu

Dajen Kruger nije kao druge zvezde: Glumica otkriva zašto nema stilistu

Autor: | 06/09/2016

0

Glumica Dajen Kruger nikada ne propušta da impresionira svojim fashion izdanjima, a poznato je i da nema greške kada je stil u pitanju. Za razliko od mnogih zvezda ova lepotica nema stilistu, ali joj zato jedinstvenog osećaja za modu ne manjka.

Dajen ja za Yahoo Style otkrila kako je izgubila svoj lični pečat kada je "oblačio" neko drugi.

- Kada pogledam neke fotografije iz prošlosti često se iznenadim: `Bože pa to ne liči na mene`. U jednom trenutku sam izgledala kao svi drugi - kaže i dodaje:

- Mislim da je to jedan od razloga zašto sada nema stilistu.

Četrdesetogodišnjakinja lepotica objasnila je kako bira fashion komade za glamurozne događaje i kako ne osuđuje zvezde koje traže modne savete od stručnjaka.

- Za crveni tepih najčešće pozajmljujem haljine poznatih dizajnera, tako je jednostavnije, mogu da ih vratim, ne moram da idem i kupujem - iskrena je Kruger i dodaje:

- Mislim da stilisti trebaju ljudima koji nemaju vremena ili ne vole i ne umeju da se `obuku`. Ja jednostavno ne mislim da mi treba neko ko će me savetovati o stilu.

Glumica obožava da nosi visoku modu i glamurozne haljine na crvenom tepihu, dok su njena streety style izdanja dosta jednostavnija.

- Visoku modu ostavljam za posebne prilik. Te haljine su zaista umetnost koju jako cenim. Preko dana nosim obične, ne tako skupe stvari (osim možda torbi). Volim da mešam stilove - objašnjava ova lepotica čijim se modnim izdanjima uvek radujemo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/cover images
Tagovi: dajen kruger