Yeezy 4: Debakl na reviji Kanje Vesta (foto/video)

Yeezy 4: Debakl na reviji Kanje Vesta (foto/video)

Autor: | 08/09/2016

0

Kanje Vest je otvorio Nedelju mode u Njujorku svojom četvrom Yeezy kolekcijom. Uprkos cenjenim licima koja su sedela u publici kao što su Ana Vintur i Farel Vilijams i naravno lojalne porodice Kardašijan Džener revija nije prošla bez problema, počevši od kašnjenja.

Kolekcija je predstavljena u sredu (8.septembra) na tajnoj lokaciji (u Franklin D. Roosevelt Four Freedoms parku), a gosti su prva dva sata proveli čekajući Kanjea na temperaturi iznada 30 stepeni. To je bio samo početak.

Kako prenose strani mediji uslovi za modele bili su nehumani, jer su jedva mogli da hodaju na pisti u ogromnim čizmama iznad kolena. Mnogi od njih koju su imali zadatak da poziraju odlučili su da zanemare Kanjeove direkcije pa su sedeli na travi potpuno iscrpljeni.

Yeezy 4 kolekcija ne razlikuje se mnogo od prošle, koja, kako se pokazalo ipak nije stekla popularnost, koliko vidimo nose je samo "Kardašijanke", nude bodiji, duboke i providen čizme, jakne, trenerke...

Da li je ovo konačno dokaz da je Kanje Vest zbog svojih uticajnih prijatelja i moći društvenih mreža dobijao hvalospeve na račun njegovih kolekcija? Jedno je sigurno, Kanje odlično zna kako da šokira i prezentuje svoje modele.

Mnogi mediji konačno su progovorili o Yeezy debaklu, ali i onih velikih modnih kuće koje idalje podržavaju Kanje Vesta. Dizajner se još uvek nije oglasio na društvenim mrežama.

Фотографија корисника ??? (@rk_nghr) дана 8. Сеп 2016. у 3:29 PDT

Фотографија корисника @amazineonline дана 8. Сеп 2016. у 2:14 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/cover images

Pročitajte još