Nova, relaksirana kolekcija Viktorije Bekam

Nova, relaksirana kolekcija Viktorije Bekam

Autor: | 12/09/2016

0

Ako se podsetimo svih onih uskih, pripijenih i seksi haljina koje su nekada bile osnovna ideja stilskog izražavanja Viktorije Bekam, njena nova kolekcija predstavljena na Nedelji mode u Njujorku se već na prvi pogled čini kao veliki pomak u estetskom potpisu poznate dizajnerke.

Zavijena u pliš i svilu, kolekcija koja je prodefilovala pistom odražavala je relaksirani, pomalo pidžama casual stil, sasvim neočekivan za dizajnerku kao što je Viktorija Bekam.

Floralni motivi i boje poput srebrne, zelene i ljubičaste vladale su modnom vizijom dizajnerkee, a posebno su bila interesantna konstrukcijska rešenja kao i oversized torbe koje je Viktorija kombinovala uparivši ih materijalima sa ostatkom looka.

Visoke bele i sive jednostavne čizme zaokružile su novu modnu viziju kolekcije čineći odevne kombinacije svakodnevnima, čak i kada su u igri bile haljine koje se na prvi pogled čine svečanim. Potpuno drugačija od onoga što bismo očekivali, kolekcija prikazana pred njujorškom publikom dobila je pregršt pohvala modnih kritičara, ali ostaje pitanje da li će se svideti Viktorijinoj publici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: viktorija bekam