Poželećete da ih imate: Svi pričaju o maskama za telefon iz nove Louis Vuitton kolekcije

Poželećete da ih imate: Svi pričaju o maskama za telefon iz nove Louis Vuitton kolekcije

Autor: | 06/10/2016

0

Ako ste mislili da vaš telefon ne treba da bude stilizovan i ima sopstveno Louis Vuitton "odelo" grdno ste se prevarili.

Poslednjeg dana Nedelje mode u Parizu, kreator Nikolas Geskier predstavio je Louis Vuitton kolekciju za proleće 2017., a umesto da svi gledaju u novu IT torbu, maske za telefon postale su hit nove linije.

Dizajner je svoje mikro tašne koje podsećaju na sanduk (koje su se prvi put pojavile u kolekciji ovog brenda 2014. godine) pretočio je u masku za iPhone. Kako se čini, ovaj model, omiljen među fashion ikonama, još slađi je na ovom uređaju bez koga ne možemo.

Na modnoj pisti modeli su šetali mnoštvo različitih modela ovog "kovčežića" za telefon. Pored braon modela sa LV znakom, prepoznatljivog za ovaj brend, preko plavih, metalik do onih sa "kroko" dezenom, ovaj aksesoar savršen je dodatak za sve dame od stila.

Nikolas je mislio na sve. Zašto ne bi i uređaj koji je danas sastavni deo života, koji ne ispuštamo iz ruke, bio odličan dodatak outfit-u. Sada možete biti stilizovani od glave do pete u Louis Vuitton.

Ko bi rekao da ćemo se toliko radovati maskama za telefon?

U galeriji pogledajte ove must have maske za mobilni, kao i tašne iz Louis Vuitton kolekcije za proleće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Pročitajte još