Iz dalekog Japana dolazi devojka koja bi mogla da ugrozi vladavinu Điđi, Bele i Kendal

Iz dalekog Japana dolazi devojka koja bi mogla da ugrozi vladavinu Điđi, Bele i Kendal

Autor: | 09/10/2016

0

U svetu manekenki i supermodela nova lica baš nikada nisu naodmet. Devojčice i devojke širom sveta maštaju o tome kako će baš one koračati svetskim pistama, snimati modne editorijale i naslovnice, i kako će biti muze najpoznatijim dizajnerima.

Među novim licima pojavilo se jedno koje bi moglo da ugrozi modnu vladavinu sestara Điđi i Bele Hadid, kao i Kendal Džener, i koje je moglo da se vidi na svim važnijim revijama na ovogodišnjim Nedeljama mode.

Reč je se o 17-godišnjoj Rini Fukuši iz Japana, koja je slavu stekla editorijalima u japanskim izdanjima poznatih časopisa "Vogue" i "Nylon", a trenutno je u Evropi zastupa nekoliko agencija iz modnih prestonica Njujorka, Milana i Pariza. Rinu je 2014. godine otkrio lovac na talente u Tokiju, a samo pola godine nakon toga debitovala je na Fashion Weeku u Tokiju.

Seksi pogled, bujne obrve i prirodno pune usne, Rinu su brzo vinule u zvezdanu orbitu, a da postaje sve traženija, dokazala je i nedavno održana Nedelja moda u Parizu, gde je nosila sve važnije revije. Rina je tako dosad nosila revije poznatih svetskih dizajnera, kao što su Aleksander Vang, Mark Džejkbs, "Max Mara", "Missoni" i "Miu Miu".

Na Instagramu je prati nešto više od 15.000 fanova, a ta brojka će se samo povećavati narednih meseci, kako joj karijera bude išla uzlaznom putanjom. Priznaje da obožava da kupujer u second hand i vintage prodavnicama i mnogo voli da putuje, a kao omiljenu destinaciju ističe Njujork, koji je u pauzama od revija uspela detaljno da istraži i da se zaljubi. Ipak, nastoji da što bolje upozna svaki grad u koji dođe poslom, a priznala je i da je zaluđena animiranim filmovima, koji su u Japanu neprevaziđeni hit.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti