Počele pripreme za predstojeći jubilarni 40. Belgrade Fashion Week

Počele pripreme za predstojeći jubilarni 40. Belgrade Fashion Week

Autor: | 10/10/2016

0

Ove jeseni očekuje nas jubilarni 40. Belgrade Fashion Week sa izuzetno bogatim programom u kom će učestvovati brojni poznati dizajneri koji su proteklih 20 godina gradili svoju karijeru uporedo sa BFW.

Juče (9. oktobra) u hotela Crowne Plaza u Beogradu održan je veliki kasting za predstojeći Fashion Week u kome je učestovalo preko 100 manekenki, veliki broj dizajnera i predstavnika brendova kao i profesionalnih stilista. Događaju je prisustvovalo i nekoliko predstavnika vodećih modnih agencija kod nas, ali i inostranih skauta koji su iskoristili činjenicu da Fashion Week okuplja najbolje domaće manekene među kojima su tražili kandidate za rad u inostranstvu.

Podsetimo, jedna od najboljih manekenki sa velikim internacionalnim iskustvom Đurđa Stojiljković uspeh je postigla upravo nakon toga što su je strani skauti videli na revijama Beogradske nedelje mode koja je velika šansa za mlade talente.

Fashion Week će biti održan u periodu od 23.oktobra do 8.novembra, a jučerašnji kasting je prvi korak u realizaciji ove manifestacije.

Beogradska Nedelja mode održava se dva puta godišnje, krajem oktobra i sredinom aprila i jedan je od najatraktivnijih modnih događaja u gradu.

Organizator Beogradske Nedelje modni je studio Click koji okuplja najznačajnije domaće autore i modne kuće, atraktivne inostrane brendove sa domaćeg tržišta, talentovane mlade dizajnere, studente Fakulteta primenjene umetnosti, zanimljive dizajnere iz inostranstva, kao i veliki broj medija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. promo