Da li je Keri Bredšo njena večna inspiracija: Prva haljina iz LBD kolekcije Sare Džesike Parker

Da li je Keri Bredšo njena večna inspiracija: Prva haljina iz LBD kolekcije Sare Džesike Parker

Autor: | 11/10/2016

0

Nakono što nam je zagolicala maštu pre dve nedelje kada je na Instagramu (pogledajte OVDE) postavila malu crnu haljinu iz kolekcije LBD (little black dress) koju željno isčekujemo da vidimo, Sara Džesika Parker konačno je pustila u prodaju prvi komad iz svoje linije.

Haljina sa karnerima od tila pravi je povratak u prošlost koji budi sećanja na stil Keri Bredšo. Model nazvan Title (naslov) u prodaji je u Bloomingdale radanjama po ceni od 395 dolara, dok će ostatak Sarine kolekcije izaći na proleće 2017. U međuvremenu pogledajte na, fotografiji ispod, kako izgleda njena Title haljina koju krasi top bez rukava i suknjica sa tri sloja karnera.

Kolika je moć male crne haljine odmah je shvatila Koko Šanel čim ju je kreirala 1926. godine, a danas je poznata svim damama od stila, pa i omiljenoj fashion TV glumici. Ne čudi što je baš ovaj simbol ženstvenosti i elegancije inspirisao Sara Džesiku Parker da osmisli svoju kolekciju.

Verovatno će Saru Džesiku Parker zauvek "proganjati" lik Keri Bredšo, koju često "vidimo" u glumičinim modnim kombinacijama, a sad i kreacijama. A možda je upravo Keri njena večna inspiracija, šta mislite?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram