Izlet u modni svet: Poznate ličnosti kao dizajneri obuće

Izlet u modni svet: Poznate ličnosti kao dizajneri obuće

Autor: | 17/10/2016

0


Slava i bogatstvo su možda dovoljni kada gledate "spolja", ali za mnoge poznate ličnosti to izgleda nije tako. Još "uzbuđenja" oni često pronalaze uplovljavanjem u dizajnerske vode, najčešće kreiranje obuće.

Glumci, pevači, deca poznatih otkrili su svoje talente i "drugu ljubav" u radu na linijama odeće, obuće, aksesoara u saradnjama sa poznatim brendovima i dizajnerim. Ne tako retko ove linije budu toliko popularne da postanu prva asocijaja na zvezde koje su ih stvorile.

Teško je poverovati da Sara Džesika Parker nije stekla slavu linijom cipela, koje su bile veliki deo njenog javnog profila. A šta da kažemo za Rijanu, čiju smo kolekciju ove godine gledali i na Nedelji mode u Parizu.

Podsetimo se poznatih čije su kolekcije obuće izazvale čitavu pometnju, koje su postale must have komadi trendseterki, ili koje željno čekamo.

1. Iznenađujuće pristojnih cena linija sestara Džener, brenda Kendall + Kylie sastoji se pretežno od visokih potpetica sa nekoliko ravnih modela. Rijaliti zvezde takođe su pokazale svoj talenat u kolekciji torbi i aksesoara.

2. Na radovanje mnogih ove godine saradnju su najavili i latino diva Dženifer Lopez i Đuzepe Zanoti. Ovu seksi ženstvenu kolekciju očekujemo u januaru 2017. godine.

3. Kako bi brend osvežila nečim neočekivanim, nepredvidivim Puma je napravila saradnju sa pevačicom Rijanom i nije pogrešila. Čupave papuče sada su jedna od asocijacija na ovaj brend.

4. Aktuelna kraljica sofisticirane obuće Sara Džesika Parker nije novo ime u svetu mode. Pored par kolekcija obuće, glumica je skoro napravila i liniju malih crnih haljina.

Фотографија корисника SK Chan (@sk_csk) дана 16. Окт 2016. у 8:17 PDT

5. Kanje Vest dizajnirao je liniju obuće kako dopunu svojoj fashion kolekciji, dok je iz saradnje sa Adidas brendom "nikao" jedan od najpoželjnijih modela.

6. Popularna linija Džesike Simpson pristupačnih je cena i odlično ide uz stil "devojke iz komšiluka" koji neguje i sama pevačica.

7. Kao i Džej Lo, Zejn Malik udružio je svoje snage sa Đuzepe Zanotijem, a plodove njihovog rada imaćemo priliku da vidimo sledeće godine.

Фотографија корисника Zendaya (@zendaya) дана 20. Сеп 2016. у 6:24 PDT

8. Mlada glumica i pevačica Zendaja takođe je osmislila pristupačnu koleciju cipela za moderne žene. Inspiraciju za njih pronašla je u damama koje je okružuju.

- Cipele su namenjena žena žele i zaslužuju luksuz, ali ne mogu da ga priušte.

9. Bivša članica grupe The Black Eyed Peas, Fergi kanalisala je svoj prepoznatljiv stil u liniju obuće Fergie Footwear namenjenu ljubiteljkama njenog stila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram
Tagovi: fashion moda obuća

Pročitajte još

Najnovije vesti