Burberry božićna kampanja je impresivan trominutni film (video)

Burberry božićna kampanja je impresivan trominutni film (video)

Autor: | 03/11/2016

0
Instagram/burberry

Zašto praviti kampanju kada možete napraviti film?

Umesto vesele razigrane praznične kampanje Burberry nam donosi preokreti i predstavlja trominutni film, priču o životu osnivača brenda Tomasa Barberija.

Uz Donalda Glisona u glavnoj ulozi i Sijenu Miler kao fiktivne prve ljubavi video The Tale of Thomas Burberry prikazuje gospodina Barberija kako osmišlja materijal (koji je postao sinonim za ovaj brend) pogodan za polarnog istraživača Ernesta Šekltona čiji lik je otelotvorio  Dominik Vest.

Lili Džejms se takođe pojavljuje u Burberry filmu u ulozi pilota Beti Doson  fiktivnog lika inspirisanog Beti Kirbi Grin koja je oborila svetski rekord 1937. godine vrativši se iz Engleske u Kejptaun u avionu nazvanom "Barberi".


- Ovog Božića slavimo 160-u godišnjicu pa smo hteli da ispričamo priču Tomasa Barberija-pionira, izumitelja, inovatora i čoveka iza legendarnog kaputa - Burberri glavni kreativni i izvršni direktor Kristofer Bejli naveo je u saopštenju.

- Film koji smo napravili je kratak pregled inspirisan ispunjenim i izuzetnim životom, koji je prokrčio svoj put kroz istoriju dvadesetkog veka sa svim njenim usponima i padovima.

Za razliku od prethodnih godina kada se među zaštitnim licima kampanje našao Rome Bekama i prošlogodišnje reklame za godišnjicu mjuzikla "Bili Elit" sa zvezdama Džejmsom Kordenom, Naomi Kampbel i Mišel Dokeri ove godine Burberry nam donosi pravu daramatičnu priču.

Pogledajte:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/burberry