Počeo je 29. Fashion Selection

Počeo je 29. Fashion Selection

Autor: | 08/11/2016

0

Sinoć je u prepunom Belexpo centru, revijama Irene Grahovac, Suzane Perić, Jelene Atanasković i Mime Madžarac počeo 29. Fashion Selection.

Suzana Perić unosi pobunu protiv monotonije, nudeći svežinu, gracioznost i modni kapric kroz njenu novu kolekciju "Parižanka". Dominira crno-bela kombinacija, razbijena zelenom, obogaćena kožnim jaknama i krznom. Pistom su prošetale i voditeljke Andrijana Čortan i Aleksandra Gudelj, a među manekenkama su bile i Dragana Džajić i Tamara de Karić. Suzana je ovom revijom donela modne kombinacije, koje su uvek moderne i žene ih se nikada ne odriču. Jer klasični modeli obogaćeni ličnim šarmom, ljubopitljivim duhom i osobenim stilom ostaju zauvek, a to znaju i Parižanke i Beograđanke.

Za Jelenu Atanasković ornamenti su osnovni izraz i modni pečat. Njen modni brend "Fantasia di Yeya", odlikuje se posebno tkanim žakard trakama, izrađenim na taftu i damastu. Stav ove kreatorke je da ornamentima dame koje ih nose pokazuju da vrednuju i čuvaju zdrave moralne i društvene norme društva u kome žive.

Mima Madžarac bila je inspirisana ikonom stila, Grejs Keli, koja je bila i ostala oličenje stila, glamura, ljupkosti i stava. Zavodljive glamurozne forme preovladavaju ovom pravom damskom kolekcijom, a osenčene au dubokim plavim tonovima svile u kombinaciji sa gliterom.

Irena Grahovac je za svoju kolekciju dobila ovacije okupljenih.

Za sve revije vladalo je veliko interesovanje, a svi redovi u publici bili su ispunjeni brojnim zvanicama iz modnog sveta, kulturnog i javnog života prestonice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti