Louis Vuitton 2016 – Dobrodošli u svet budućnosti!

Louis Vuitton 2016 – Dobrodošli u svet budućnosti!

Autor: | 08/10/2015

0


Magazin "Forbs" pre nekoliko mesec je kuću "Louis Vuitton" proglasio najvrednijim luksuznim brendom planete. Da, glamur je drugo ime čuvene francuske kompanije čije je središte na Jelisejskim poljima i koja nosi najskuplje inicijale današnjice.

S obzirom na to da je upravo Pariz poslednja stanica internacionalnih nedelja mode, "LV" je još jednom dokazao da nije slučajno zauzeo prvo mesto na top listi superluksuznog života. A po onome što smo videli na pariskoj smotri, kolekcija za naredno proleće i leto, komponovana pod dirigentskom palicom kreativnog direktora Nikolasa Geskijea, nije predviđena samo za 2016. godinu. Jer, kako se čini, svi ti modeli namenjeni su – budućnosti.

Tako su bar izgledali na pisti, pretvorenoj u svojevrsnu digitalnu tvrđavu. Kožne jakne u svim bojama, srebrne aplikacije, mnoštvo metalik detalja, asimetrija primenjena na gotovo svakom komadu, sandale sa ogromnim platformama, poluduboke kaubojke sa oštrim špicevima, bele balon suknje… Dobrodošli u “LV” sajber modni svet!
Da pogledate još fotografija kliknite na galeriju.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti