10 najlepših modnih izdanja sa dodele jubilarnog Oskara (video)

10 najlepših modnih izdanja sa dodele jubilarnog Oskara (video)

Autor: | 05/03/2018

0

Na crvenom tepihu jubilarne 90. dodele nagrade Oskar, holivudske dame prošetale su svoje glamurozne toalete poznatih modnih kreatora i privukle pažnju fotografa, ali i modnih kritičara.

Mlade glumice su prednjačie u izboru sjajnih taleta, te je tako i Đina Rodrigez u fantastičnoj nude haljini koju potpisuje Zuhair Murad, sa dubokim V izrezom bila pravo iznenađenje. Lupita Njong’o u crno-zlatnoj Versace haljini je izgledala perfektno kombinujući holivudski glamur i nonšalanciju.

Nen partner iz filma Black Panther, Čedvik Bosmen, na crvenom tepihu je bio dostojan svoje uloge kralja u crnom smokingu. Timoti Šalamej nije osvojio Oskara, ali je bio sjajan u belom smokingu.

Zendaja se pojavila u bogatoj šifonskoj haljini u boji tamne čokolade koju je akcentovala sa dijamantskim nakitom.

Ema Stoun se nije pojavila u haljini već u fantastičnom svilenom odelu Louis Vuitton, crveni blejzer opasan pink mašnom i crne pantalone su joj stajali savršeno, a dijamantske naušnice su samo pojačale utisak.

Dženifer Garner je po mnogima bila najbolje obučena ove večeri, pojavivši se u kraljevsko-plavoj šifonskoj haljini iz Versace ateljea.

Nikol Kidman je bila u haljini slične boje, ali sasvim drugačijeg kroja koji savršeno pristaje vitkoj Nikol.

Njih dve su zaista pokazale kako se treba pojaviti na crvenom tepihu...

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti