Završen Filmski festival u Veneciji: Modno priznanje za Kejt Blanšet (foto)

Završen Filmski festival u Veneciji: Modno priznanje za Kejt Blanšet (foto)

Autor: | 14/09/2020

0

Festival u Veneciji ove godine održan je po 77. put, a veliku pažnju privukao je kao prvi javni događaj tokom pandemije virusa korona. Festival je trajao do 12. septembra, a pored značajnih nagrada, posebnu pažnju privukla su atraktivna modna izdanja glumaca i glumica, koji su posle duže vremena prošetali crvenim tepihom.

Kejt Blanšet , proslavljena australijska glumica, na zatvaranju „Mostre“ izgledala je fenomenalno u kreaciji modne kuće „Armani Prive“.

Kejt se odlučila za haljinu sa motivima pauna. Neverovatna kreacija delo je poznatog kreatora Đorđa Armanija sa akcentom na prelepu kombinaciju boja sa prozirnim detaljima, koji otkrivaju taman toliko da haljina ne izađe iz granica ukusnog.

Pročitajte: Bal pod maskama - Najglamuroznija izdanja sa prvog dana festivala u Veneciji (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @celebrityyy.news on Sep 13, 2020 at 3:01am PDT

Ovo je bilo najupečatljivije izdanje poznate glumice koja je tokom Festivala u Veneciji ponela brojne glamurozne toalete, koje su je učinile najzapaženijom ženom na crvenom tepihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Australia (@vogueaustralia) on Sep 14, 2020 at 12:34am PDT

Pročitajte: Kejt Blanšet - Kanski festival je poput gladijatorskih borbi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor (@110mins) on Sep 2, 2020 at 8:10pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Cate Blanchett (@cate_blanchett_myqueen) on Sep 13, 2020 at 7:51pm PDT

Prestižnu nagradu „Zlatni lav“ dodelila je Kejt Blanšet

Žiri, kojim je predsedavala australijska glumica Kejt Blanšet „Zlatnog lava“ za najbolji film na 77. međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji  dodelio je američkom filmskom ostvarenju „Nomadland“, kineske rediteljke Kloi Žao. Film govori o zajednici ljudi koja živi u kombijima, putujući velikim prostranstvima američkog zapada.

„Srebrni lav“ za drugi najbolji film prestižnog Festivala dodeljen je meksičko-francuskom trileru „New Order“, meksičkog reditelja Mičela Franka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Gossip (@gossipfashion060) on Sep 13, 2020 at 9:14am PDT

Britanska tridesetčetvorogodišnja glumica Vanesa Kirbi osvojila je nagradu za najbolju glumicu za film „Pieces of a Woman“. U drami mađarskog reditelja Kornela Mundrucoa glumi ženu čije je dete umrlo ubrzo posle porođaja.

Nagradu za najboljeg glumca dobio je Italijan Pjerfrančesko Favino za ulogu u filmu „Padrenostro“ koji govori o traumatičnom detinjstvu u Italiji sedamdesetih godina.

Ove godine za „Zlatnog lava“ borilo se 18 filmova. Filmski festival koji je održan na Lidu bio je prvi takav događaj pred publikom od početka pandemije virusa korona. Sve je proteklo u najboljem redu, bez ikakvih komplikacija, neverovatna filmska ostvarenja nizala su se iz dana u dan, a očaravajuće odevne kombinacije upotpunile su ovogodišnji festival.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Slične Vesti