Neka druga žena: Olivera Jovićević prvi put u javnosti po odlasku s televizije, prekršila strogo pravilo pozorišta (foto)

Neka druga žena: Olivera Jovićević prvi put u javnosti po odlasku s televizije, prekršila strogo pravilo pozorišta (foto)

Autor: | 04/09/2022

0

Stil Olivere Jovićević drastično se promenio

Otkako je u februaru objavila da napušta RTS, gde je provela 18 godina, kao i da će se ubuduće baviti TV produkcijom i marketingom, Oliveru Jovićević nismo imali priliku da sretnemo u javnosti.

Pročitajte: Olivera i Dunja Jovićević - Upitnik za majku i ćerku

Luka Šarac

 

Atraktivna voditeljka, publici najpoznatija po političkoj emisiji Upitnik, pojavila se u Beogradskom dramskom pozorištu kako bi ispratila premijeru predstave “Tramvaj zvani želja”.

Pročitajte: Knjigu zamenila kamerom - Olivera Jovićević je omiljeno TV lice, a trebalo je da se bavi nečim sasvim drugim

Boško Karanović

 

Da je u potpunosti okrenula novi list, pa i kada je reč o modnom stilu, pokazala je i izborom garderobe. Ranijih godina navikli smo da je viđamo u ženstvenim haljinama i visokim potpeticama, a ovoga puta Olivera se opredelila za strukirani crni sako, pantalone i patike, što je protivno pravilima bontona, pogotovo kada je reč o premijeri. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još