Posle velike porodične tragedije: Nina Seničar sa verenikom Džejom Elisom blistala na crvenom tepihu (foto)

Posle velike porodične tragedije: Nina Seničar sa verenikom Džejom Elisom blistala na crvenom tepihu (foto)

Autor: | 13/09/2021

0

Nina Seničar sa verenikom u Veneciji

Posle „Kanskog festivala“, na kojem je ovaj događaj već postao tradicija, „amfAR“ gala održan je i u Veneciji, gde se večeras zatvara čuvena „Mostra“. Na humanitarnoj večeri u hotelu „Kempinski“ pojavila su se mnoga slavna imena iz sveta filma i mode, a među velikim zvezdama prepoznali smo i lepo lice Nine Seničar.

Pročitajte: Zanosna trudnica - Nina Seničar na "amfAR" večeri blistala u pripijenoj haljini

Getty Images

 

Pojavila se u društvu izabranika Džeja Elisa, američkog glumca sa kojim ima ćerku Noru. Blistala je u elegantnoj crnoj haljini sa izrezom, dok se on odlučio za interesantan sako sa floralnim printom. Na ovaj način par je još jednom demantovao glasine o krahu ljubavi.

Pročitajte: Najglamuroznije veče u Kanu - Nina Seničar i Tamara Kalinić blistale u belom (foto)

Getty Images

 

Nina je u Veneciju stigla iz Londona, gde je provela nedelju dana na snimanju. Prethodno se sa ćerkom odmarala u Grčkoj, na Santoriniju, i tek povremeno se oglašavala na „Instagramu“ fotografijama poznatih egejskih panorama. Bio je to i lek za dušu. Naime, Nina je nedavno izgubila majku, a proteklih meseci boravila je u rodnom Novom Sadu kako bi joj pružila svu moguću podršku. Ovo je njen prvi izlazak u javnost posle velikog životnog udarca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti