Mala crna haljina poslata u istoriju: Moda na crvenom tepihu 93. dodele Oskara podelila javnost (foto)

Mala crna haljina poslata u istoriju: Moda na crvenom tepihu 93. dodele Oskara podelila javnost (foto)

Autor: | 26/04/2021

0

Haljine sa dodele Oskara donele su jednu sasvim novu dimenziju mode koja se mnogima i nije toliko dopala

Jedna od najprestižnijih manifestacija, dodela „Oskara“ održana je noćas u Los Anđelesu po 93. put. Pandemija virusa korona učinila je svoje, a organizatori događaja učinili su sve da se glamur i sjaj vrate na crveni tepih. O dobitnicima „Oskara“ pričaće se još neko vreme, ali o haljinama koje su poznate dame prošetale u „Dolbi-teatru“ pričaće se mnogo duže.

Pročitajte: Žene pišu istoriju, održana dodela Oskara 2021. godine - Film "Nomadland" najbolji

Modni kreatori potrudili su se da ovogodišnja dodela „Oskara“ ostane upamćena po jarkim bojama, pa je gotovo nemoguće bilo videti crnu ili sivu toaletu. Ali da počnemo redom.

Jednu od najraskošnijih haljina na 93. dodeli „Oskara“ imala je glumica Amanda Sajfred, koja je oduševila crevnom haljinom od tila sa potpisom “Armani Privee”, a u prvom planu bio je njen bujni dekolte.

Guliver Getty Images

 

Kada se pojavila Zendaja u jarkožutoj „Valentino“ toaleti, fotoreporteri nisu prestajali da škljocaju. Za jedne pun pogodak, za druge modni promašaj.

Guliver Getty Images

 

„Nekako običan“, komentariše se stajling Margo Robi. Dugačka, uzana haljina sa cvetnim printom glumici je savršeno pristajala, ali kao da je zaista bila isuviše obična za ovako glamurozan događaj.

Guliver Getty Images

 

S druge strane, sve pohvale odnela je haljina Vajole Dejvis, koju potpisuje „Alexander McQueen“. Bela toaleta, sastavljena od korseta i suknje, u moru jarkog kolorita, bila je odmor za oči.

Guliver Getty Images

 

Modna zvezda večeri svakako je bila Hale Beri, čija je lepršava haljina brenda „Dolce & Gabbana“ sve ostavila bez daha. Glumica je odlučila da javnosti predstavi novu frizuru, pa se kratak bob savršeno uklopio sa njenim „oskarovskim“ autfitom.

Guliver Getty Images

 

Andžela Baset takođe je bila u vatrenim tonovima, a njena tašnica u obliku usana jedan od najlepših asesoara glamurozne večeri u Los Anđelesu.

Guliver Getty Images

 

 

Pripadnice lepšeg pola ništa manje ne komentarišu stajling Olivije Kolman, posebno njene savršene crvene salonke, koje zaista oduzimaju dah.

Guliver Getty Images

 

Veteranka Glen Klouz i ove godine bila je verna svom stilu, pa se umesto u haljini pojavila u pantalonama, preko kojih je nosila tuniku u formi haljine, a upečatljivom kraljevskoplavom bojom istakla svoj besprekoran ten.

Guliver Getty Images

 

I ove godine bilo je dama koje su odlučile da prošetaju zlatne haljine, a među njima I Keri Maligan. Izgleda da je želela da istakle pravilo „manje je više“, pa su ovog puta izostali detalji kao što su tašnica, nakit, jaka šminka, kao i moderna frizura. Glumica je akcenat stavila upravo na zlatnu suknju i top u istoj boji.

Guliver Getty Images

 

Ko je bila najbolje obučena dama na 93. dodeli "Oskara"?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti