Pet najbolje obučenih dama na "Critics' Choice Awards"

Pet najbolje obučenih dama na "Critics' Choice Awards"

Autor: | 18/01/2016

0

Juče su u Los Anđelesu dodeljene nagrade Udruženja filmskih kritičara.

Leonardo Dikaprio nastavio je svoj pobednički niz i osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu, dok je ona u ženskoj kategoriji otišla u ruke Brie Larson, koja je oduševila kritičare u drami "Soba". Alisija Vikander kući je odnela nagradu za najbolju sporednu ulogu u filmu "Dankinja". Prelepa glumica je zaslužila i titulu najbolje obučene dame u zanimljivoj haljini s potpisom britanske dizajnerke Mary Katrantzou. Njenoj sitnoj građi najbolje pristaje kroj koji prati liniju tela pa se tog proverenog recepta držala i sinoć. Haljina je izvezena sa stotinu raznobojnih kristala koji su svjetlucali pri pokretu stvarajući glamurozan dojam. Izgled je zaokružila neurednom punđicom i minimalističkim dijamantnim minđušama.

Rejčel Mekadams slavila je u kategoriji najboljeg filma. Kontroverzni Spotlight, u kom glumi novinarku, odneo je pobedu nad favoritom u režiji Aleksandra Gonzalesa Injaritu "Povratnik". Rejčel je za crveni tepih odabrala seksepilnu toaletu boje kestena s potpisom kuće Elie Saab koja dolazi iz poslednje couture kolekcije.

Kada je Lejdi Gaga osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu u mini seriji, Tviter je "eksplodirao" s porukama podrške Kirsten Danst koja je bila nominovana u istoj kategoriji za fantastičnu seriju "Fargo". Nepravda je ispravljena sinoć pa je Danst uz veliki aplauz  publike preuzela svoju nagradu za ulogu psihotične kozmetičarke. Na dodeli se pojavila u elegantnoj kreaciji kuće Chanel iz couture kolekcije.

Jedna od najbolje obučenih dama bila je i Helen Miren u raskošnoj floralnoj kreaciji koju je obogatila visećim dijamantnim minđušama. Supermodel Rouzi Hantington Vajtli na dodelu je stigla kao pratnja vereniku Džejsonu Stejtamu. Dugonoga lepotica bila je oličenje glamura u asimetričnoj kreaciji kuće Saint Laurent. Stajling je zaokružila clutch torbicom YSL i decentnim visećim minđušama.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: moda

Pročitajte još