Kim kao nekada

Kim kao nekada

Autor: | 24/07/2016

0


Zgodna starleta možda nije uvek bila na dobrom glasu, no njen modni stil kopirale su žene širom sveta jer je bio jednostavno nepogrešiv.

Uske haljine jednostavnih, ali laskavih krojeva, perfektna šminka i zanosna frizura - na svakom javnom pojavljivanju Kim Kardašijan je izgledala besprekorno.

Nakon početka ljubavne veze s Kanjeom Vestom, njen novi dečko joj je iz ormara izbacio 70 odsto odeće i modnih dodataka i pozvao svoje stiliste da Kim objasne kako bi trebala da oblači.

Na reperov podsticaj starleta je počela da se poigrava s luksuznim dizajnerskim komadima namenjenim visokim ženama, koji su na 158 cm visokoj Kim, izrazito ženstvene građe znali da izgledaju i komično.

Srećom, ovih dana rijalti zvezda je počela da se vraći vlastitom modnom izboru, pa je sve češće možemo da vidimo u haljinama koje joj fantastično stoje, sa besprekornom šminkom i ženstvenim frizurama.

Tako je bilo i juče kada je seksi Kim oduševila fanove u Las Vegasu, pojavivši se u jednom poznatom kasinu odevena u usku tamnoplavu haljinu bez naramenica, srednje dužine.

Uz haljinu koja je istakla ponovno vitku figuru 35-godišnje lepotice, odabrala je i wet look frizuru i usne istakla sočnom nijansom ružičasto-narandžastog ruža.


Samo napred Kim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash
Tagovi: kim kardašijan