Uživajte u crvenom tepihu glamurozne večeri Fashion Awards 2016. (galerija)

Uživajte u crvenom tepihu glamurozne večeri Fashion Awards 2016. (galerija)

Autor: | 06/12/2016

0

U ponedeljak veče, 5. decembra,  London je bio centar modnog dešavanja. Veče Fashion Awards (British Fashion Awards) privuklo je neka od najvećih imena modne industrije.

Fashion Awards rešile su da konkurišu i stanu rame uz rame sa čuvenom Met Gala večeri i možda postanu nešto najbliže Oskaru modnog sveta u priznavanju izvanrednih talenata.

Ove godine događaj je izgubio British iz naziva kako bi slavio modu na globalnom nivou i prvi put za 32 godine ulaznice su bile dostupne za javnost.

Među nagrađenima su bili i Ralf Loren koji je dobio nagradu za izuzetan doprinos modi, zatim Demna Gvasalia (Balenciaga) za najboljeg internacionalnog Ready-to-wear dizajnera. Internacionalunu nagradu za dizajn aksesoara dobio je Alesandro Mičel (Gucci), za model godine proglašena je Điđi Hadid, nove modne ikone su Vilou i Džejden Smit dok je British Brand Award dobio Alexander McQueen.

Sinoćni modni događaj održao se u Royal Albert Hall, a kako se i očekuje doneo nam je na crveni tepih neka od najzanimljivijih modnih izdanja.

Uživajte u galeriji:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/cover images

Najnovije vesti