Ekskluzivni intervju i fotografije! Sofija Milošević: Luka već planira treće dete

Ekskluzivni intervju i fotografije! Sofija Milošević: Luka već planira treće dete

Autor: | 21/06/2020

0

Sofija Milošević za "Hello!" prvi put govori o trudnoći, od prvog dana jednoj od glavnih medijskih tema, planovima za venčanje sa Lukom Jovićem i otkriva da će u septembru dobiti sina

Uvek je umela da taktizira u intervjuima. Malo kaže, mnogo prećuti, ali kad zna da može da vam veruje - onda vam otkrije polovinu. Ovog puta Sofija Milošević bila je neuporedivo opuštenija i otvorenija. Zasluge za to po svemu sudeći ima činjenica da se u njenom životu desila velika prekretnica, a možda je bila posebno dobro raspoložena jer je samo nekoliko dana pre intervjua doputovala u Madrid, pa ona i njen dečko, napadač madridskog “Reala” Luka Jović ponovo mogu da uživaju jedno uz drugo. Budući da uskoro ulazi u šesti mesec trudnoće, pitanje “kako ste” delovalo je vrlo primereno za početak priče.

- Hvala bogu, konačno sam dobro. Prva tri meseca imala sam mučnine kakve nisam mogla ni da zamislim. Iz dana u dan, od ujutru do uveče, bilo mi je toliko loše da nisam ni primetila svu težinu karantina, a onda su mučnine nestale bukvalno preko noći, baš kao što su počele. Sada se osećam snažno kao nekada, pa sam se čak vratila treninzima, naravno znatno drugačijim nego ranije. (smeh)

Pročitajte: Sofija Milošević presrećna - Luka me je razmazio

Šta ste prvo pomislili kada ste shvatili da ste u drugom stanju?

- Bila sam zbunjena. U stvari, i danas ne mogu da verujem da sam trudna. Naravno, oduvek sam želela da imam decu, ali sam smatrala da sam još suviše nezrela za tako važan životni korak. Sve do trudnoće niti sam nekome polagala račune, niti sam o bilo kome vodila računa, osim o sebi. Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji. Strepim da li ću biti dobra majka, da li ću uspeti da pravilno vaspitam dete… Želela bih da izbegnem greške, a svesna sam da nema roditelja koji nije grešio.

Kako je Luka reagovao kada je čuo da će po drugi put biti tata?

- On već planira treće. (smeh) Bio je veoma srećan, ali za razliku od mene, a upravo zato što već ima dete, potpuno je spreman za sve što nas očekuje. To njegovo iskustvo mnogo mi znači kad idemo na ultrazvuk, dok brinem da li će sve biti u redu... Luka tačno zna kad treba da mi kaže “nisi debela, već trudna” ili “lepa si”, jer lagala bih kad bih rekla da nema dana kad mi se uopšte ne dopada ono što vidim u ogledalu. Teško se navikavam na to da ne mogu da obučem ni jednu suknju ili farmerke koje sam ranije nosila. Uvek sam se šalila da ću kad budem trudna, biti kao slonica, jer ću sebi dozvoliti da jedem sve što poželim, ali - nisam imala predstavu kako će to konkretno izgledati.

Kada beba treba da dođe na svet i gde će se to desiti?

- U septembru, verovatno u Španiji, ali Lukin posao je takav da situacija može potpuno da se promeni. Jedna od opcija čak je bio Njujork.

Sofija Milošević za "Hello!" - Nisam tip žene koja je sebična u vezi

Jeste li, pre trudnoće, u nekom trenutku pomislili da sa Lukom želite dete?

- Naše zabavljanje teklo je spontano, a ja sam dugo pokušavala da ga sačuvam daleko od očiju javnosti. I sami znate kroz šta sam sve prošla... Luka mi se jako svideo, ali nisam pravila planove za budućnost, već sam puštala da se naš odnos razvija dan po dan, pa kako bude. Kada smo se zbližili, trebalo je da idem u Njujork, pa sam mislila da će razdvojenost učiniti svoje i da naša veza neće opstati. Međutim, dobijanje radne vize se odužilo, a kad je konačno trebalo da je dobijem - više na odlazak nisam pomišljala. (smeh)

Da li ste mu vi u martu rekli “dođi u Beograd, teško mi je” ili je sam krenuo iz Madrida, svestan da mnogo rizikuje?

- Prvo što sam ga pitala bilo je “da li te je klub pustio”, a moram da naglasim da je doputovao pre nego što su i u Španiji i u Srbiji propisane rigorozne mere. Došao je uz dopuštenje kluba, a što se tiče komplikacija o kojima se toliko pisalo, poenta je u tome da su ga tražili na adresi na kojoj je prijavljen, ali na kojoj ne živi. Kad ga nisu našli, nastao je haos. U tom trenutku nisam imala snage ni za šta, a kamoli za izlaske. Za moj rođendan, naravno, nije bilo nikakve žurke, niti ludovanja, kao što se moglo pročitati u tabloidima.

Zaključak je da vi niste bili inicijator njegovog dolaska u Beograd?

- Nisam tip žene koja je sebična u vezi. Jako mi je bitno da se on oseća dobro i da je uspešan u svom poslu, jer je muškarcima to čak mnogo važnije nego nama ženama. Normalno je da želim da Luka bude najbolji na terenu, a ja mogu samo da mu budem podrška i dam neki dobar savet - iskreno je rekla Sofija Milošević za "Hello!".

Pročitajte: Zato je Luka Jović pobegao iz karantina?

Igrom slučaja, proteklih meseci njemu baš ne ide najbolje na terenu.

- Verujem da će sve krenuti nabolje, jer mu je trebalo vremena da se navikne i na Španiju, i na tim, i na drugačiji način igre. Mislim da je sada mnogo toga rešio sam sa sobom, što je i najvažnije. Spreman je da iskoristi svaku šansu koju dobije, jer, budimo iskreni - kad kažu da je dao malo golova, zaboravljaju da je imao vrlo malu minutažu.

Šta vam se kod njega najviše dopada, izuzev činjenice da je lep, što svi vidimo?

- Prelep je! I dalje mislim da je jako važno ono što sam i prošli put rekla za “HELLO!”, a to je da  smo oboje detinjasti, zbog čega se stalno šalimo i smejemo. Prvo smo se razumeli kao prijatelji, potom smo uspostavili odnos uzajamnog poverenja, a onda krenuli u vezu. Podrazumeva se da se sve dešavalo uz istinsku ljubav. Beskrajno mi je zanimljivo sa Lukom, a mislim da sam se u njega još više zaljubila kada sam ga videla sa Davidom. Njegov sin je presladak, umiljat, samo se smeje, isti je on. Gledajući ih zajedno, potpuno sam se istopila.

Pročitajte: Sofija Milošević otkrila delić proslave - Luka sinu priredio rođendansko iznenađenje u Madridu (foto)

Kada kažete da ste se prvo razumeli kao prijatelji, da li to znači da ste se neko vreme družili, pa tek onda započeli vezu?

- Prvo smo dugo razgovarali, jer je on u to vreme bio na pripremama u Americi. Neki naši telefonski razgovori trajali su po pet-šest sati. U njima smo shvatili da imamo slične poglede na bezbroj stvari, jedno drugom smo mnogo toga ispričali o sebi... Sve to nas je zbližilo, a onda je počelo viđanje i zabavljanje.

Sofija Miloševoć za "Hello!" - Luka i ja smo razdvojeni samo dok je on na treningu

Da li je u tim “pričama o sebi” bilo i nešto u stilu: “U novinama je o meni pisano ovo ili ono, ali istina je drugačija”?

- Od raskida sa bivšim dečkom imala sam utisak da je novinare dnevnih listova zanimalo samo da čuju s kim sam u vezi, a ako dečka nema - da mi ga nađu po svaku cenu. Spajali su me sa prijateljima, poznanicima, i onda je u jednom trenutku to prevršilo svaku meru. Međutim, nisam imala potrebu da Luki bilo šta objašnjavam. Pustila sam ga da upozna i mene i moju porodicu, da vidi kakva sam zaista. Pošto je i sam doživeo medijske napade, nezavisno od priče o nama, bilo mu je jasno kako stoje stvari. Iako je mlađi od mene, sve razume, možda i više od mene. Ja sam nekad borbeno raspoložena, a on samo konstatuje da je to, jednostavno, tako.

Da li vam je bilo krivo što ste se zaljubili u fudbalera, jer ste znali kakvi će se komentari čuti kad se to sazna?

- Najviše zbog toga sam krila da smo zajedno. Želela sam da sebe zaštitim od napisa koji su usledili, ali nisam uspela.

Kako vam je pošlo za rukom da u takvim okolnostima izgradite potpuno međusobno poverenje?

- Nas dvoje smo razdvojeni samo kad je Luka na treningu. Upoznao je celu moju porodicu, ja njegovu, zna sve moje prijatelje... U prošlosti sam možda i mogla da budem s mladićem u koga delimično sumnjam, ali kad odlučiš da s nekim budeš celog života, onda sumnja ne sme da postoji. Govorim „za ceo život“ jer bih volela da tako bude, mada sam svesna da niko ne zna šta nosi novi dan.

Sofija Milošević za "Hello!" - Dobićemo sina!

Vratimo se na bebu. Da li će biti dečak ili devojčica ?

- Prvo, pa muško - sa osmehom je otkrila Sofija Milošević za "Hello!".

Luki - drugo, pa opet muško.

- On je, ni sama ne znam kako, od početka tvrdio da će biti sin. Čak smo se kladili. Pobedio je, kao svaki put kad se kladimo ili je reč o društvenim igrama.

Iako ste trenutno u Madridu, niste prestali da se bavite svojim brendom haljina.

- Uvek sam, što se finansija tiče, bila svoj gazda, pa nema razloga da sada razmišljam drugačije. Divno je kad neke žene odluče da sve svoje vreme usmere na brigu o suprugu, kući i deci, ali nisam takav tip. Biću najsrećnija na svetu ako moj, sutra muž, bude uspešniji od mene, ali je za moje samopouzdanje veoma važno da i ja nešto radim. Sada kada zbog trudnoće ne mogu da se bavim svojim primarnim poslom još više pažnje posvećujem brendu. Moj biznis plan podrazumeva da se “Sofimilo” haljine prodaju u buticima širom sveta. Korona nas je sve usporila, ali nova kolekcija će izaći za nekoliko dana. Radujem se što će, izgleda, ipak biti matura, a mnogo devojaka želi da te večeri bude baš u tim modelima.

Pročitajte: Sofija Milošević stavila tačku na tračeve - Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pesmu!

Ovo “moj sutra muž” potvrđuje priče da ste već isplanirali venčanje.

- Pisalo se da smo osmislili svaki detalj, što nije tačno. Venčanje će se desiti uskoro, ali tek kad se situacija, što se pandemije tiče, i u Srbiji i u Španiji potpuno sredi. Da putovanja nisu ni približno jednostavna, uverila sam se kada sam dolazila u Madrid.

Povremeno se na vašem „Instagram“ profilu pojave kolači. Da li ih samo fotografišete ili sada sebi dozvoljavate i da ih pojedete?

- Prva tri meseca sam se toliko grozno hranila da sam se pitala da li beba dobija sve što joj je potrebno. Međutim, uz onolike mučnine nisam mogla da poštujem uobičajeni režim ishrane. Zanimljivo je da mi je tada prijala jedino „koka-kola“. Kada sam o ishrani pričala sa doktorkom, rekla mi je da ne brinem, da u tom periodu mogu da jedem sve što želim, čak i ako mi racio govori da to nije dobar izbor. Danas se hranim veoma zdravo, kao i pre trudnoće, samo što sam tada ponekad osećala potrebu za slatkišima, a sada mi se uopšte ne jedu. U Španiji je ovih dana baš toplo, a ja nemam želju za sladoledom.

Pročitajte: Sofija Milošević i Luka Jović - Ljubav u Rimu (video)

Verujem da bi se mnogi začudili kad bi znali da je u prtljagu bilo najviše knjiga. Da li vas zabavlja kad ljudi pomisle “plava, manekenka, pa još u vezi sa fudbalerom”, a onda ih iznenadite nekim stavovima ili informacijama?

- Otkad se bavim ovim poslom susrećem se sa predrasudama. Srećom, priroda se pobrinula da, kako vreme prolazi, naravno ako smo ga pametno iskoristile, osećamo sve veće samopouzdanje. Mama mi je uvek govorila: “U nekom trenutku će ti biti mnogo važnije šta ti misliš o nekim ljudima nego oni o tebi. Kad se to desi, znaćeš da si sazrela kao ličnost”. Puno mi je trebalo dok nisam došla do te tačke, ali sada znam da je mama bila u pravu.

Svesna sam da u vreme kada ljudi o knjizi sude na osnovu korica, mogu da donesu pogrešan zaključak o nekome ko izgleda kao ja, tako se oblači i ima takav stav. U redu je i da me ne vole, jer ne možemo se svima svideti. Znam da će neko, kad popriča sa mnom, steći pravu sliku, ali nemam problem ni ako se to ne desi. Bitan mi je moj unutrašnji svet, moj put i dragi ljudi koji su na njemu.

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Stefan Stojanov / Luka Bošković

Slične Vesti

Pročitajte još