Sofija Milošević stavila tačku na tračeve: Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pesmu!

Sofija Milošević stavila tačku na tračeve: Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pesmu!

Autor: | 24/01/2019

0

Iako se spekulisalo da će zbog afere koja danima unazad potresa javnost na brak Jelene Karleuše i Duška Tošića biti stavljena tačka, supružnici su dokazali suprotno zajedničkom proslavom fudbalerovog 34. rođendana u Kini, a potom i mnoštvom zajedničkih, romantičnih slika koje su rekle više od hiljadu reči.

Međutim, spekulacijama nema kraja - ovih dana se šuška da je Tošić svojoj supruzi bio neveran, te da je imao aferu sa atraktivnom manekenkom Sofijom Milošević, a da je u pitanju još jedna u nizu neistina koje ovih dana kruže o Jeleni i Dušku potvrdila je sama Sofija, koja se posle brojnih natpisa oglasila na svom nalogu na Instagramu.

- Vidim u Srbiji pojedini mediji nastavljaju sa terorom nad javnim ličnostima i izmišljanju naslovnih vesti. Kraj januara i početak februara treba popuniti vestima, pa makar i lažnim. Očekujte uskoro englesku kraljicu Mini Maus u ovoj "aferi"...  Advokati će uraditi svoje, ali me brine patologija širenja laži - započela je Sofija, koja je potom otkrila u kakvom je, zaista, odnosu sa Jelenom.
- Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pesmu! Pozdrav iz Njujorka, kasnim na ručak - napisala je Sofija, koja je stavila tačku na spekulacije.

Njeno javno saopštenje videla je i Jelena, koja ga je potom podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

hellomagazin.rs Dušan Petrović/Mirko Tabašević/Hello/Arhiva