Sofija Milošević i Luka Jović: Ljubav u Rimu (video)

Sofija Milošević i Luka Jović: Ljubav u Rimu (video)

Autor: | 11/02/2020

0

 Sofija Milošević i Luka Jović ne skrivaju koliko su srećni i zaljubljeni

Kada se u medijima pojavila vest da je lepa manekenka zavela fudbalera Real Madrida, da bi bila priča bila sočnija i imala jači odjek, govorilo se da mu je rasturila vezu sa Anđelom Manitašević s kojom on ima sina Davida, koji uskoro puni jednu godinu.

To što su Sofija i Luka u početku skrivali vezu nije zaustavilo lavinu nagađanja, pretpostavki, priča, a onda je plavokosa lepoticau svojoj emotivnoj ispovesti za magazin “Hello!”  prekinula tišinu i priznala da je ludo zaljubljena.

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala – ovim rečima Sofija Milošević opisala je svoja osećanja prema fudbaleru Luki Joviću, sa kojim je od avgusta prošle godine u emotivnoj vezi.

Sofija Milošević

Na pitanje da li će uskoro da se preseli i u Madrid gde Luka živi zbog obaveza prema klubu, manekenka je tada u intervjuu za “Hello!” rekla:

– Trudim se da budem prisutna u sadašnjem trenutku, ne volim da planiram ništa kada je u pitanju ljubav. Niko ne zna šta nosi dan, a šta noć. Videćemo. Uvek se vodim mišlju da je vreme najbolji pokazatelj – bila je iskrena Sofija, a vreme je pokazalo da su njihove emocije jake, pa je na izmaku prošle godine rešiila da se preseli u Španiju kako bi bila uz svog dragog.

Sofija Milošević i Luka Jović: Svi putevi vode u Rim

Buran period i trzavice su ostavili iza sebe i sada uživaju u ljubavi. Zaljubljeni par je otputovao u Italiju, a kako se provode u večnom gradu, Sofija je sa obožavaocima podelila na društvenim mrežama. Ona je objavila fotografije nastale ispred popularnog Koloseuma, na kojima razmenjuje emocije sa Lukom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 11, 2020 at 8:28am PST

 – Iz Rima sa ljubavlju – napisala je Sofija i uz emotikon srca "tagovala" Luku Jovića.

 

Lukina bivša verenica Anđela Manitašević, koja sa njim ima sina, podržala vezu sa Sofijom

Lukina bivša verenica Anđela Manitašević, stavila je tačku na glasine da se Sofija umešala u njenu vezu sa Lukom, i otkrila šta je istina u toj celoj priči.

– Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo – oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće – rekla je Anđela nedavno razgovoru za Alo! naglasivši da nema ništa protiv veze Luke i Sofije, naprotiv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela (@andjela__manitasevic) on Jan 1, 2020 at 8:19am PST

– Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog deteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima – navela je ona.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Ata/Instagram