Vreme ljubavi i novca: Venera ušla u Devicu, na jednu opasnost morate da obratite pažnju

Vreme ljubavi i novca: Venera ušla u Devicu, na jednu opasnost morate da obratite pažnju

Autor: | 09/10/2023

0

Venera u Devici odnosi nove vibracije

 

Planeta ljubavi i novca Venera konačno je izašla iz Lava i ušla u Devicu. Venera, koja je bila u vatrenom znaku od 5. juna, kreće se napred i donosi radikalne promene. Možemo ostaviti svoje frustracije iza sebe i započeti putovanje koje će povećati naše zadovoljstvo, finansije i romantične poduhvate.

Shutterstock

 

Iako Devica nije nužno omiljeni znak za Veneru, ove jeseni bićemo manje pragmatični a više maštoviti kada je u pitanju romansa.

Venerino zadržavanje u Devici ove jeseni donosi promenu vibracije koja će biti dobro prihvaćena. Njena prva stanica biće na opoziciji strogom retrogradnom Saturnu u Ribama, 10. oktobra, zbog čega ćemo se osećati nevoljeno i nesposobno da negujemo druge. Naše samopouzdanje bi moglo biti pogođeno, kao i naš bankovni račun. Ovo je sjajan dan da počnemo da ulažemo u sebe i da preduzmemo potrebne korake da podignemo svoje samopouzdanje.

Shutterstock

 

Tokom ovog perioda, Venera će osnažiti efekte Jupitera, i naše finansije i srca će cvetati i širiti se. Kada se ove dve planete sretnu u kosmosu, one proširuju našu želju da rizikujemo kada je u pitanju izražavanje naših najdubljih osećanja, koje će dostići svoj savršeni oblik 22. oktobra, kada se ove planete povežu. Naravno, postojaće strepnja pre nego što se posvetimo određenom budžetu ili vezi, dok razmišljamo da li želimo da idemo određenim putem ili ne. Međutim, poslednja nedelja oktobra je najbolja za partnerstva. Mudro ulaganje našeg vremena i resursa je ključno.

Pročitajte: Ova 3 horoskopska znaka na jesen čeka propast: Raskid, gubitak novca, sve je na stolu

Retrogradni Neptun u Ribama aspektuje Veneru 3. novembra, a ova konfiguracija nas podstiče da bez brige skočimo u zanosne talase ljubavi. Želećemo da verujemo u dobro u drugima, čak i ako su njihovi postupci pokazali suprotno. Pazite na prevare oko novca u ovom trenutku, jer u ovom periodu možete lako da upadnete u klopku. Naša intuicija bi mogla biti zamagljena, jer nismo u mogućnosti da odlučimo na koji način ćemo da podignemo situacije i odnose na viši nivo. Nemojte se previše obeshrabriti 3. novembra - to je samo jedan trenutak u vremenu. Stvari će biti bolje i lakše.

shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Najnovije vesti