Vodolije u rebusu, Ovnovi bez energije, a jedan znak konačno će se zaljubiti

Vodolije u rebusu, Ovnovi bez energije, a jedan znak konačno će se zaljubiti

Autor: | 12/02/2024

0

Nedeljni horoskop do 19. februara 2024. godine

Ovan

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u vašem profesionalnom izražavanju, ali iznenadne situacije remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nežnosti.

 

Bik

Donosite niz važnih odluka i delujete odlučno u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke sporedne situacije. Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje  samo pratiti unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Shutterstock

 

Blizanci

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od starije osobe. Na kraju sve će se dobro ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.
 

Rak

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navede na zajednička ljubavna rešenja.

Pročitajte: Veruje se da je arapski horoskop najtačniji - Proverite koji ste znak i kakva sudbina vas čeka
 

Lav

Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim procenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate „široke vidike“ u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na vaše „skrivene adute“.
 

Devica

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa partnerom.
 

Vaga

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne bi trebalo da se opterećujete nekim novčanim pitanjima jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Photo by KoolShooters from Pexels

 

Škorpija

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino ističete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.
 

Strelac

Delujete kao osoba koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje. Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Jarac

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instinktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Pročitajte: Rođeni pod srećnom zvezdom - Ovaj znak najčešće dobija na nagradnim igrama, pare se lepe na njih

Vodolija

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Ribe

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajedički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak. Delujete zabrinuto zbog novih informacija i promena koje nagoveštavaju vaši saradnici. Uporno pokušavate u najkraćem roku da rešite neke velike probleme. Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga da se jogunite i prigovarate partneru zbog nekih sitnica.

Nedeljni horoskop do 19. februara 2024. godine preuzet sa astrolook

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock