Saša Aleksander: U emisiji Konana O'Brajena pričala o lepoti žena iz Srbije

Saša Aleksander: U emisiji Konana O'Brajena pričala o lepoti žena iz Srbije

Autor: | 26/06/2013

0


Uoči premijere četvrte sezone popularne serije "Rizoli i Ajls", jedna od glavnih protagonistkinja i naša najuspešnija glumica u Holivudu Saša Aleksander (rođena kao Suzana Drobnjaković) preksinoć je gostovala u šou-programu Konana O'Brajena.
Kada je čuveni američki voditelj pomenuo njeno poreklo i pitao da li je tačno da su sve Srpkinje lepe žene, Saša je odgovorila da je to – živa istina! Glumica, koja je sa porodicom za uskršnje praznike boravila u Beogradu, a potom i u Crnoj Gori gde njena majka Dobrila ima vikendicu, objasnila je da je "Bog šest dana i 23 sata stvarao srpske žene, ali da je muškarcima posvetio samo jedan sat".
- Moj suprug bio je oduševljen ženama koje je video ovde, pa sam mu objasnila kako smo nastale - rekla je Saša O'Brajenu, ali se našalila na račun ovdašnjih muškaraca koji ne ostaju u takvom pamćenju kao Srpkinje.
Suzana Drobnjaković udata je za sina Sofije Loren, Edoarda Pontija. Već nekoliko godina igra glavnu ulogu u kriminalističkoj seriji "Rizoli i Ajls" koja u Americi obara sve rekorde gledanosti. Sinoć je prikazana prva epizoda četvrte sezone. U jednoj od prošlogodišnjih epizoda radnja je bila posvećena trgovini belim robljem u bivšoj Jugoslaviji, i tada je doktorka Ajls, koju tumači Saša, objasnila da je srpski narod pretrpeo velike žrtve tokom Drugog svetskog rata, posebno od strane ustaša. Tako su američki gledaoci, posle dugogodišnje holivudske antisprske propagande, prvi put čuli i drugu stranu priče. Saša često gostuje u popularnim emisijama i uvek ističe svoje poreklo. Naglašava da njena deca, pored engleskog i italijanskog, uče i srpski jezik. S obzirom na popularnost serije u kojoj trenutno igra i na veliki broj fanova širom sveta, nema sumnje da Aleksander u Holivudu ima sve veći uticaj kojim tamo itekako menja uvreženu sliku o Srbiji.


Autor: Life Content, Snežana Ilić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin