Novak Đoković: Druženje sa fanovima u Bratislavi

Novak Đoković: Druženje sa fanovima u Bratislavi

Autor: | 15/11/2012

0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je u Bratislavi gde je odigrao egzibicioni teniski meč sa slovačkim teniserom Martinom Kližanom. Događaju u "AEGOn Areni" prisustvovao je i teniser Dominik Hrvati, a učešće je uzeo i Novakov trener Marijan Vajda.

Novak je na aerodrom u Bratislavi stigao u sredu oko podneva, a tamo su ga dočekali brojni fanovi sa kojima se slikao i strpljivo im delio autograme.
Posle boravka u Bratislavi, Đoković putuje u Brazil, tačnije u Rio de Žaneiro gde će boraviti od 16. do 18. novembra. U planu je odigravanje egzibicionog meča sa Gustavom Kuertenom i fudbalske utakmice na kojoj će se osim njega pojaviti i Bebeto, Ziko, Renato i Dejan Rambo Petković.
- Obožavam fudbal, ali ga loše igram. Znam da je to nacionalni sport u Brazilu i da su u tome najbolji. Čast mi je što ću pored meča sa Gugom imati priliku da zaigram sa asovima kao što su Bebeto, Kafu i Ziko. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam meč. Siguran sam da će biti zabavno - izjavio je Novak nakon osvajanja ATP World Tour finala u Londonu.

Izvor: Blic
Foto: novakdjokovic.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti