Milica Pavlović o borbi s predrasudama: Govorili su da bolje igram, nego što pevam

Milica Pavlović o borbi s predrasudama: Govorili su da bolje igram, nego što pevam

Autor: | 08/04/2019

0

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a sada priznaje da nekada ni sama nije zadovoljna svojim izgledom.

- Kada imam par kilograma viška trudim se da ne ističem previše stomak, negde i grudi znam da sakrijem, jer u mom slučaju mi se prvo rasporedi na tim mestima gde žene vole kad im se rasporedi. Ja onda moram da pripazim kada na tu stranu odu kilogrami - izjavila je ona.

Pevačica je priznala da se često susreće sa predrasudama u vezi njenoj izgleda, pa su je na početku karijere pogađali ti komentari.

- Najviše je bilo predsrasuda da ja bolje igram, nego što pevam, ali ja sam bila "ful paket", kako mnogi kažu. Danas ta predrasuda ne postoji - izjavila je Milica, kojoj se ne dopadaju određene fotografije, posebno zbog odeće koju je nekada nosila:

- Svi mi znamo kada pogledamo starije snimke i slike zgrozimo se tim stajlinzima, ali to je proces sazrevanja. Tako sam i ja istraživala svoje telo, danas znam šta mi stoji, a šta ne. Postojale su fotografije koje sam cepala, ali to je bilo tada.

 

 

hellomagazin.rs ATA Images