Čarli Šin o poročnoj prošlosti: Obuzelo me je neko demonsko biće

Čarli Šin o poročnoj prošlosti: Obuzelo me je neko demonsko biće

Autor: | 16/04/2019

0


Glumac kog smo obožavali u seriji “Dva i po muškarca” donedavno je bio sinonim za poročan i raskalašan život. Prema sopstvenom priznanju, Čarli Šin je koristio alhohol i različite droge, a nije prestao ni nakon što je izbačen iz serije, u kojoj je nedeljno zarađivao čak 1.8 miliona dolara.

–Ni danas nisam siguran kako sam uspeo da napravim toliki haos u svom životu. Mislim da su me obuzeli vanzemljaci ili je neko demonsko biće ušlo u moje telo- ispričao je glumac aludirajući na razdoblje koje je sada iza njega.

Da mora da promeni životne navike shvatio je u trenutku kada je video da ponašanjem ugrožava život svoje dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Apr 2, 2017 at 6:41pm PDT


– Više ne pijem kada vozim. Nisam mogao ćerku da odvezem na unapred dogovoreni događaj i tada sam shvatio da nisam sposban da vodim računa o svojoj deci. Sledećeg jutra sam odlučio da je dosta.- bio je iskren glumac koji je 2015. godine objavio da boluje od HIV-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Aug 7, 2017 at 12:43pm PDT


-Prvo sam saopštio deci, kako ne bi saznali na drugoj strani. Moja najstarija kćerka Kasandra je ovu vest najteže podnela, ali sam je razuverio činjenicom da postoji medicinski tretman koji će olakšati moje zdravstveno stanje - rekao je 53- godišnji glumac.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: čarli šin