Gven Stefani razbesnela fanove: Pusti svoje lice i ostari dostojanstveno!

Gven Stefani razbesnela fanove: Pusti svoje lice i ostari dostojanstveno!

Autor: | 21/04/2019

0
Razlika je 18 godina, ali na njenom licu se to ne primećuje

Plastični hirurzi iz britanske klinike analizirali su starenje pevačice Gven Stefani (49). Iako pevačica skoro ulazi u petu deceniju, njeno lice, zahvaljujući raznim tretmanima se ne menja.

Međutim, njenim fanovima se to nikako ne dopada, pa su žestoko opleli po njoj i poručili joj da je preterala sa botoksom.

- Usne su joj punije nego što su ranije bile. Cena varira, ali kako njoj novac nije problem, mislim da bira samo najbolje, pa je cena jednog tretmana više od 1.300 evra - započeo je stručnjak za plastičnu hirurgiju svoje izlaganje o pevačici za Mirror.

Osim toga, dermalne filere stavljala je po ostatku lica kako bi ono izgledalo mlađe.

- Botoks je stavljala na čelo i oko očiju. Zbog toga lice nije ekspresivno kao što je bilo pre. Međutim, botoks, kao što znate, nije trajno rešenje. Nakon tri do šest meseci bore se vraćaju te je potreban novi tretman. Za mene ona izgleda sjajno za svoje godine, ali mora da pazi. Ovakvi zahvati su dobri u jednoj meri, ali njihovo preterano korišćenje može biti jako opasno - završava stručnjak.

Međutim i pored silnih intervencija i pokušaja da izgleda što lepše i mlađe, društvene mreže preplavile su objave njenih fanova kako je preterala sa tretmanima.

- Pusti svoje lice i ostari dostojanstveno - napisao joj je jedan obožavalac, dok su drugi dodali kako je neprepoznatljiva.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: gven stefani